Tu i Lleida guardonada en els Premis Alimara de Turisme per la iniciativa d’èxit de l’astroturisme

Premi Alimara 2019
  • El premis estan organitzats pel Campus Internacional CETT, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel, i s’han lliurat a l’Hotel Alimara.

  • Els Premis Alimara son uns dels guardons més reconeguts al sector turístic i aquest any han rebut 49 candidatures.

El Parc Astronòmic Montsec (PAM) i l’empresa Tu i Lleida, responsable del disseny i comercialització dels paquets turístics del Centre d’Observació de l’Univers (COU), han estat guardonats amb uns dels premis atorgats en la 35a edició dels Premis Alimara CETT Barcelona “pel la innovació que ha suposat emprendre un projecte d’Astroturisme en el territori del Montsec i que ha generat una gran activitat econòmica al territori i un referent a Espanya i Europa en el turisme de les estrelles”, va assenyalar, Jaume León, director general de Tu i Lleida.

Els Premis Alimara son uns dels guardons més reconeguts al sector i aquest any han rebut 49 candidatures. Estan organitzats pel Campus Internacional CETT, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel, i s’han lliurat a l’Hotel Alimara. Aquest premis reconeixen campanyes, accions i estratègies realitzades al llarg de l’any 2018 i inicis del 2019 d’organitzacions i entitats d’àmbit nacional i internacional que han destacat per la seva tasca i visió innovadora en comunicació, producte i servei, comercialització i turisme responsable i sostenible.

En aquesta edició, en la qual s’han rebut un total de 49 candidatures que han desenvolupat l’acció de promoció turística al llarg de l’any 2018 i inicis del 2019, s’han lliurat 16 premis Alimara. Entre els guardonats hi ha hagut 12 projectes del sector públic i privat, un mitjà
distingit amb el Premi Alimara Mass Media, el Premi Alimara Especial del CETT per a una entitat de referència, el Premi Alimara CAT, atorgat conjuntament amb la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat, i el Premi Alimara Estudiants del CETT, escollit pel mateix alumnat.

D’entre els 16 guardons que s’han lliurat , n’hi ha tres proposats directament pel jurat, conformat per professionals del sector: l’Alimara Mass Media del CETT, dirigit a un mitjà de comunicació que ha contribuït de forma destacada a la promoció turística; l’Alimara Especial
del CETT, essent aquest 2019 any del turisme cultural, un homenatge a la trajectòria de mig segle d’història d’una reconeguda entitat cultural de la ciutat comtal; i l’Alimara CAT, escollit i lliurat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte