Rutes de cap de setmana pel Congost de Montrebei

Congost Montrebei

El Congost de Montrebei és un indret de visita obligada si es passa per la Serra del Montsec. És l’únic gran congost de Catalunya que no el travessa cap carretera, ferrocarril o línia elèctrica.

Actualment, es pot gaudir del Congost de diverses maneres com a peu, en kayak, amb barca, o inclús fent parapent des d’Àger! A més de senderisme, a la zona s’hi poden fer observacions astronòmiques, visitar castells, coves amb pintures rupestres, etc. Hi ha una excursió per a cadascú, t’ho expliquem!


Demana informació aquí


Congost Montrebei

   1. Ruta per als que els hi agrada tocar de peus a terra

Excursió a peu pel Congost de Montrebei, un camí de ferradura parcialment excavat a la roca amb uns paisatges de vertigen. S’hi pot accedir des del pàrquing de l’ermita de la Mare de Déu de la Pertusa a Corçà, o des del pàrquing de La Masieta a Sant Esteve de la Sarga.

Versió curta:  Itinerari des de la Masieta fent el Congost de Montrebei i tornant pel mateix camí. Es tarda 2 hores aproximadament i no presenta cap dificultat per caminar, tot i que al ser un precipici cal anar amb compte.

Versió llarga: Recorregut des de Corçà (pàrquing de la Mare de Déu de la Pertusa) fins al final del Congost de Montrebei i tornant pel mateix camí. Es tarda 6 hores aproximadament. Durant el camí d’anada hi ha una forta ascensió cap al Portell del Montsec (mirador).

Paquets turístics recomanats: Congost de Montrebei + Parc Astronòmic del Montsec + Allotjament +  Àpats + Altres activitats

2. Ruta recomanada per anar amb nens, persones amb vertigen i/o persones que no volen caminar massa

Si vols gaudir del congost des d’una altra perspectiva et recomanem que ho facis des de l’aigua. Des del Noguera Ribagorçana es té la millor vista per observar la gran vertiginositat d’aquestes muntanyes.

Si voleu anar al Congost de Montrebei amb nens, o amb persones que no volen caminar massa podeu combinar senderisme i navegació, o només navegació amb l’Aquabus. Aquesta petita embarcació funciona com un taxi que porta de banda a banda del Congost.

Si ho desitgeu, amb l’Aqua Bus us podem traslladar fins el pont penjant de Seguer. Des d’allí podreu caminar pel sender excavat a la roca i tornar a l’embarcador de Seguer per agafar l’aquabus de tornada a la Base Nàutica de Corçà. O, també podeu realitzar tot el trajecte des de la barca.

Paquets turístics recomanats: Congost de Montrebei (en barca) + Parc Astronòmic del Montsec + Allotjament +  Àpats + Altres activitats

Kayak Montrebei

 3. El Congost des de l’aigua – Aventura màxima

Si t’agrada l’aventura, i vols veure el Congost des de l’aigua, el kayak és la teva opció. No necessites tenir molta experiència en aquesta modalitat per a poder-ho utilitzar. Malgrat això, abans de començar l’activitat el monitor dóna unes petites explicacions per navegar amb tota seguretat. També es pot combinar l’activitat de kayak amb el senderisme. Aparcareu el kayak a l’embarcador de Seguer i des d’allí podreu caminar pel sender excavat a la roca i tornar a l’embarcador per agafar el kayak de tornada a Corçà.

Paquets turístics recomanats: Congost de Montrebei (en kayak) + Parc Astronòmic del Montsec + Allotjament + 1 àpat + Altres activitats

Parapent Montrebei

4. La Serra del Montsec des de l’aire – Aventura extrema

Si el teu nom és Aventura i el teu cognom Extrema, l’activitat que et recomanem és el parapent. Tindràs una oportunitat única de tenir la Serra del Montsec als teus peus! L’activitat es realitza des d’Àger, un indret únic per realitzar aquesta activitat amb instructor. També pots volar per damunt del Congost de Montrebei amb un globus aerostàtic sortint des d’Àger.

Paquets turístics recomanats: Serra del Montsec (en parapent ) + Parc Astronòmic del Montsec + Allotjament + 1 àpat + Altres activitats

A què esperes? Aquest estiu vine al Congost de Montrebei! Deixa’t de preocupar per on dormir, on aparcar, quines activitats realitzar, com arribar-hi, etc. Nosaltres t’ho gestionem tot, contacta’ns!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte