Personatges de l’art i la història

Des de: 205,00 /persona IVA inclòs

Un recorregut per indrets i personatges que han marcat l’art i l’història del nostre país.

El paquet inclou

 • 2 nits d’allotjament a escollir entre Hotel Pintor Marsà i l’Hostal del Carme
 • Visita al jaciment Íber El Molí d’Espígol
 • Visita Espai Guinovart
 • Visita Museu mecanització agrària Cal Trepat
 • Visita a la Fundació Guillem Viladot
 • Dinar Restaurant Hostal del Carme
 • Dinar Miró a Taula (exposició i servei de càtering)
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

Hotel Pintor Marsà

Hotel Pintor MarsàL’ Hotel Pintor Marsà de Tàrrega és un petit hotel-restaurant on es respira l’aire, l’ambient i la tranquil·litat d’una capital de comarca.

Pertany la prestigiosa cadena hotelera Gourmet Hotel.

El Restaurant serveix menús per tot tipus d’àpats, ja siguin familiars, amics, o motius laborals, tot i això, si ho prefereixen, es poden acordar altres opcions més adequades a les seves necessitats o interessos (menús de règim, celíacs, baixos en colesterol…)


Hostal del Carme

Al peu de la N-II, al terme de Vilagrassa, a tot just 2 Km de Tàrrega, s’aixeca el complex de l’Hostal del Carme. Un hotel amb encant pensat per a l’oci i el descans. Ideal per les teves reunions d’empresa o familiars. Equipat amb les millors condicions de comoditat i serveis d’un hotel rural amb encant i amb un tracte proper i personalitzat que garanteix una estada inoblidable en un entorn privilegiat.


La Torre del Codina (El Talladell):

Casa rural situada en plena natura, sostenible i ecològica, amb capacitat per a 15 persones en sis habitacions, totes amb bany, amb còmodes i amplis espais comuns. La casa del segle XVII ha estat curosament rehabilitada i equipada amb tots els serveis. La casa produeix l’energia eòlica, tèrmica, fotovoltaica i de biomassa, que li permet autoabastir-se en un 90% d’energies netes i renovables. Es troba situada al mig d’una finca de cultiu ecològic, a una altitud de 480 m. i en un entorn natural i paisatgístic privilegiat.

 

Visita al jaciment iber El Molí d’Espígol

Moli d'EspigolEl poblat ibèric del Molí d’Espígol de Tornabous constitueix un dels exemples d’urbanisme més desenvolupat entre les poblacions dels ilergets.

La ciutat ibèrica del Molí d’Espígol consta de dos espais arqueològics ben definits: l’espai o àmbit urbà on es troben les restes visibles i visitables actualment i, un espai o àmbit suburbà que s’estén vers el nord, més enllà de les muralles de l’oppidum. Així mateix, cal destacar l’existència d’una antiga bassa o estanyol a la banda sud-oest, actualment dessecada, fora del nucli emmurallat la qual, segurament, garantia el subministrament d’aigua a l’assentament.

El 10 de febrer de 2009, el jaciment va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, en la categoria de zona arqueològica


Visita Espai Guinovart

Espai GuinovartL’edifici està format per una gran nau rodejada per porxades laterals. El gran espai central, ocupat anteriorment per parades obertes, ara acull un mural i dues instal·lacions fetes especialment per al lloc: el Mural de les quatre estacions, La cabana i L’era.

L’Espai Guinovart és un centre d’art contemporani amb una trajectòria de quasi divuit anys, que ve marcada principalment per la voluntat de Josep Guinovart de crear un espai per a la creació i la promoció de l’art contemporani i, a la vegada, un espai amb la seva obra exposada permanentment. Una obra que gira entorn a Agramunt, al seu territori, al seu paisatge i a la seva gent, fet que li dóna una singularitat plàstica i conceptual excepcional i que parteix d’una ferma aposta per allò local amb voluntat d’esdevenir universal.


Visita Museu Cal Trepat

Cal TrepatLa fàbrica J. Trepat és un testimoni i un dels protagonistes de la mecanització agrària, degut a la importància que va tenir en el procés de transformació i mecanització del camp català com també espanyol. Aquesta antiga fàbrica, on s’hi fabricaven i comercialitzaven les emblemàtiques màquines agrícoles J, Trepat: garbelladores, dalladores, lligadores i tantes d’altres. Durant els anys trenta del segle XX es construïren tretze de les dinou naus actuals; tot amb tot, l’empresa ja havia començat a funcionar des de l’any1914 en uns petits tallers ubicats en el casc urbà de Tàrrega.
Les màquines Josep Trepat foren tot un èxit comercial i una revolució en el treball del camp perquè eren màquines adaptades a les necessitats dels pagesos, lleugeres, manejables, etc. La fàbrica J. Trepat fou nomenada productora nacional l’any 1931.


Miró a Taula

Miró a TaulaMiró a taula és una experiència única que fusiona art i gastronomia en un edifici espectacular de 2.000m2, on s’exposen obres de Joan Miró com a fil conductor de la mostra, així com peces d’altres grans artistes com són Picasso, Dalí, Calder, Chillida, Tàpies, Bacon, Plensa i Barceló. Prop d’un centenar d’obres, entre les quals hi ha obra gràfica, ceràmica i escultura. Paral·lelament, a cada planta s’ofereix un tast de diferents tapes inspirades en els artistes i creades  per Albert Marimon, millor xef català l’any 2013. L’experiència culmina compartint el plat principal en una majestuosa taula.


Visita a la Fundació Guillem Viladot

Visita als edificis de “Lo Pardal” de la Fundació Guillem Viladot, que acullen les obres poètiques i visuals de Guillem Viladot, poeta i creador plàstic agramuntí, considerat un dels pares de la poesia visual internacional. Un dels edificis acull, a més, una sala dedicada a l’ obra pictòrica de Lluís Trepat, gran amic de Guillem Viladot.

 • Condicions Generals
 • Preus per persona
 • En el cas que hi hagi allotjament: Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader