CONTACTE: 973 438 232: de DC a DV: 9:00 - 17:00 h. / DS I DG: 10:00 - 14:00 h.|info@lleidaitu.com

Viu l’essència del Pla d’Urgell

Des de: 145,00 /persona IVA inclòs

Descobreix els recursos hidrogràfics del Pla d’Urgell, i passeja en carro o muntat en un cavall.

El paquet inclou:

  • 1 nit en l’allotjament en habitació doble amb esmorzar a l’Hotel Jardi.
  • Visita guiada Estany d’Ivars i Vila-sana.
  • Visita al poble de Linyola en carro o a cavall
  • Sopar a un restaurant de Mollerussa.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis amb una validesa de 6 mesos. És possible que s'apliqui un suplement per la pujada de preus al gener. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom.

Clica aquí per veure les condicions.

Descripció

Hotel Jardí

hotel Jardí

Aquest bonic hotel es troba al centre de Mollerussa, a 300 metres de l’ajuntament. Ofereix còmodes habitacions amb aire condicionat, un pati interior i connexió wi-fi.

Les habitacions compten amb una televisió de pantalla plana, calefacció central, minibar i lavabo amb banyera.


 

Visita guiada Estany d’Ivars i Vila-sana

Estany IvarsEs tracta de l’estany interior de Catalunya més gran quant a dimensions i acull una important diversitat biològica.

Actualment es tracta d’una llacuna d’aigua dolça, tot i que el seu origen és endorreic. L’aigua d’entrada, arran del projecte de recuperació que s’hi ha executat, prové del canal d’Urgell i correspon a la mateixa quantitat que s’utilitzava per al reg de les finques existents abans de la recuperació.

Al llarg de l’estany s’hi van recrear illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.

Visita guiada a Linyola en carro o a cavall

LinyolaDescobrireu el poble de Linyola passejant en un carro o damunt un cavall, segons l’opció que escolliu.

De camí us trobareu la Font Vella, inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i construïda entre els segles XVIII o XIX, i el Pantà del Barranc, des d’on obtindreu unes precioses vistes de la natura que l’envolta i de la Noguera, el Montsec i la Plana

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>