Sant Pere de Rodes, cultura i un esport diferent

Des de: 130,00 /persona IVA inclòs

Al capdamunt de la serra de Verdera s’aixeca un dels conjunts monumentals més interessants per conèixer el món medieval. En aquest espai es reuneixen tres elements que representen els puntals de la societat feudal: els que resen, al monestir de Sant Pere de Rodes; els que produeixen, al poblat de Santa Creu, i els que lluiten, al castell de Verdera.

El centre del conjunt és el Monestir de Sant Pere, que va esdevenir el monestir més important del comtat d’Empúries tant pel paper rellevant dels seus abats com per ser un important centre de pelegrinatge gràcies a les relíquies que custodiava.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble a l´Hotel CIM La Quadra 3* (Hotel Gastronòmic Certificat)
  • Visita al Monestir de Sant Pere de Rodes
  • Visita i tast de vins al Wine Family Museum
  • Sopar degustació al mateix hotel
  • Entrada i partida al circuit de Futbol – Golf
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

El paquet no inclou

  • El transport i desplaçaments que son per compta del client
  • Cap altre concepte no especificat expressament

Visites en Català, Castellà i Anglès

Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

CIM Hotel La Quadra 3*

2CIM HTL LA QUADRA_webAquest Hotel Gastronòmic és un petit hotel familiar de l’interior de l’Empordà, en un entorn natural del Pre-Pirineu, amb un servei acurat. Està condicionat per facilitar l’accés a minusvàlids. Les seves 14 habitacions tenen bany amb dutxa o banyera, TV LCD, aire condicionat, calefacció, Wi-Fi gratuït i assecador de cabells. L´hotel té una àmplia sala d’estar, amb TV, jocs i lectura, una terrassa-jardí i aparcament privat. El restaurant ofereix l’autèntica cuina empordanesa basada en productes autòctons, que elabora suculents plats de cuina casolana.

Monestir de Sant Pere de Rodes

DSCN2757_webDes de la seva fundació, va gaudir de la protecció dels comtes d’Empúries, que el van dotar de terres i privilegis, i això va fer que es convertís també en un important senyor feudal. Entre els seus dominis hi havia Santa Creu de Rodes, un poble dedicat fonamentalment al comerç i la producció artesana que atenia les necessitats del monestir. Gràcies als pelegrinatges, entre els segles XII i XIV va gaudir d’una gran prosperitat, fins a arribar a tenir uns 250 habitants. Però les guerres, els saquejos i els estralls causats per les males collites i les epidèmies van provocar el sobtat abandonament de Santa Creu.

La seguretat del conjunt depenia del castell de Sant Salvador de Verdera, que simbolitza els aspectes guerrers de la societat feudal. El castell havia estat donat al monestir pels comtes d’Empúries, però el seu valor estratègic, dominant el cap de Creus, va fer que els comtes intentessin recuperar-lo, cosa que va provocar continus enfrontaments amb els abats.

L’element més destacable del conjunt és l’església del monestir que, per la seva originalitat i antiguitat, és una peça excepcional dins el romànic català.
Construïda entre els segles X i XI, per acollir els pelegrins, permet copsar l’esplendor que va viure el monestir. La construcció destaca per la gran alçada que li proporciona un original sistema de pilars i dobles columnes, i per la riquesa ornamental present en els capitells i en la quasi desapareguda portalada, obra del mestre de Cabestany.


Coll de Roses Wine Family Museum

Coll de Roses_webColl de Roses és una finca vitivinícola situada en plena Costa Brava, a cavall entre la plana de l’Empordà i la serra de l’Albera, just on s’acaben els Pirineus. Els vins que s’hi produeixen reflecteixen a la perfecció el caràcter senyorial de la imponent casa que aguaita les vinyes des de fa segles, així com el clima mediterrani que les abraça. A part de visitar les seves vinyes, Coll de Roses ofereix la possibilitat de descobrir el món del vi a través d’un recorregut sensorial al Wine Family Museum, una aproximació emotiva al procés d’elaboració.


Futbol – Golf

3 FUTBOL-GOLF_webEl Futbol-Golf és una activitat esportiva, fàcil i divertida on tothom hi pot jugar. És l’únic camp de joc que hi ha a Catalunya. L’objectiu és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat amb els mínims tocs possibles.