Fruiturisme

Des de: 135,00 /persona IVA inclòs

El turisme de la fruita i el Camí Verd Natural

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament a Lo Trull de Soses (habitació doble amb esmorzar)
  • Visita “Fruiturisme Aitona” per conèixer el cultiu de la fruita dolça d’Aitona
  • Dinar a Can Joan o Casa Conrado d’Aitona
  • Excursió lliure: Camí Verd Natural Aitona-Soses
  • Sopar a Lo Trull de Soses
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

El Trull de Soses

Lo Trull de SosesLo Trull de Soses és un restaurant que ofereix habitacions per allotjar-se.

En la restauració de la casa, s’ha respectat gairebé tots els elements constructius originals, com ara parets de pedra i tova, bigues de pi, revoltons d’argamassa, fusteria exterior.

La major part del mobiliari existent és l’original de la casa i també hi ha alguna peça de casa Montull, tot restaurat amb molta cura.


 

 

Fruiturisme Aitona

FruiturismeFruiturisme és un projecte pioner endegat a Aitona que, mitjançant la difusió del món de la fruita dolça local, pretén impulsar la dinamització econòmica del Baix Segre. Amb la marca Aitona amb molt de gust, l’Ajuntament d’Aitona aposta de forma decidida per la transformació de la riquesa fructícola en segell d’identitat i reclam turístic. Fruiturisme vol oferir activitats que facin sentir el gust per la fruita i que, alhora, posin en valor el patrimoni, el paisatge i la cultura d’Aitona.

Amb Fruiturisme es vol donar a conèixer la cultura de la fruita, tant pròpia del nostre municipi, així com transmetre els valors de l’agricultura de regadiu. El turisme en serà el canal de difusió. L’objectiu del projecte és aprofitar l’excel·lent qualitat i sabor dels préssecs, de la nectarina, del paraguayo i de la platerina a fi de promocionar el camp aitonenc com a destí turístic.

Camí Verd Natural Aitona-Soses

Camí verd naturalL’Ajuntament d’Aitona i el de Soses, hem fet realitat el projecte de recuperació de l’antic camí del riu com a via per a un aprofitament lúdic i per poder gaudir de l’entorn.

Hem dissenyat una proposta de camí natural amb la finalitat que suposi una oferta integrada per a usos ecoturístics com són el senderisme i el cicloturisme. Volem convertir una zona de patrimoni històric i cultural en un punt atractiu de turisme verd.

Aquest camí constitueix un enclavat de gran transcendència ja que al llarg del seu trajecte, de més de 9 quilòmetres, es recorre el riu Segre al seu pas pels termes de Soses i d’Aitona. És una zona inclosa dins la Xarxa Natura 2000 per la seva riquesa en flora i fauna.