Esport i cultura a l’Urgell

Des de: 115,00 /persona IVA inclòs

Una mica de cultura, golf i un tast d’oli i vi. Cap de setmana per descobrir el renaixement Italià de l’Urgell, gaudir de la gastronomia i jugar a golf.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament a Miralles Home
 • Visita Església Parroquial de Bellpuig
 • Visita guiada al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig
 • Joc lliure al Golf Urgell
 • Visita amb tast al molí d’oli Molí Duran i al celler Petit Duran
 • Dinar al Restaurant Golf Urgell
 •  Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Miralles Home de Bellpuig

Fora de rutes tradicionals, en aquest original B & B (allotjament i esmorzar) podem albergar fins a 10 persones en 4 hab. Totes exteriors i amb bany privat. Disposa d’una sala amb televisor, llibres i jocs, cuina compartida totalment equipada i d’una encantadora terrassa amb barbacoa per gaudir des de la primavera fins a la tardor. Els  nostres deliciosos esmorzars ofereixen diferents possibilitats: continental, dietètic o català i estan elaborats amb productes locals o del nostre propi hort i, a més, li posem una bona dosi d’amor perquè començar un nou dia sigui ja el primer plaer.


Església Parroquial de Bellpuig

Església Parroquial de BellpuigDescobreix el renaixement italià que guarda l’església parroquial de Bellpuig

En un lateral de l’església Sant Nicolau es troba aquest meravellós sepulcre, de qui va ser virrei de Nàpols, Ramon Folch de Cardona-Anglesola. construït vers el 1525 per Giovanni da Nola, es tracta d’una peça única construïda a Itàlia en ple període del renaixement, en marbre de Carrara i reconeguda com a monument nacional l’any 1925.

Fou transportat, desmuntat per peces, per mar i terra, des d’Itàlia fins el convent de Sant Bartomeu, on hi va romandre fins el 1841 quan va ser traslladat a l’església parroquial.

Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

Convent de Sant Bartomeu de BellpuigDeclarat monument historicoartístic de caràcter nacional per la Generalitat l’any 1984, fou fet construir per Ramon Folch de Cardona-Anglesola, llavors virrei de Sicília, gràcies a una butlla del Papa Juli II, a partir de 1507.

Es tracta d’un edifici de planta rectangular organitzat a l’entorn de dos claustres centrals. El més destacat es distribueix en un pati amb una cisterna que presenta una galeria baixa amb quatre arcs apuntats per banda, amb volta de creueria que descansa sobre contraforts que donen al pati. Dels contraforts broten pinacles eriçats de frondes, coronats amb floró, que defineixen el nivell de la segona galeria. Aquest és l’element més notable i gairebé sense precedents a Catalunya, una obra dels mestres Antoni Queralt i Joan Llopis, valencià i català respectivament, entre els anys 1510 i 1535. Les columnes helicoïdals continuen el moviment pels arcs, i els capitells, tots diferents, són esculpits amb motius vegetals, animals i figures humanes.

Golf Urgell

Golf UrgellGaudiu d’una tarda de lleure i esport al camp de Golf Pich & Putt Bellpuig, amb possibilitat de joc lliure o bé amb classes amb professor.

Les instal·lacions comprenen camp de pràctiques, putting green, zona d’aproach, zona de búnquer, botiga de golf, escola de golf i cafeteria.

Situat a la carretera d’Ivars el P&P Urgell disposa de 18 forats per la pràctica del Pitch&Putt. Disposa d’un generós i ampli camp de pràctiques, un búnquer per practicar les sortides des de la sorra i un putting green.

Visita molí d’oli i celler  Molí Duran

Celler Petit DuranOlis Duran és una empresa familiar dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra de màxima qualitat. Tot començà l’any 1895 i des d’aleshores que s’ha treballat amb el mètode de producció basat en la molturació per pedres en fred, sense cap tipus d’additiu i utilitzant la pressió sobre columnes d’esportins. La nostra tradició ens ha impulsat a mantenir els sistemes tradicionals però al mateix temps ens intentem adaptar a les millores que els nous coneixements ens poden aportar.

Celler de tradició centenària, han reiniciat la elaboració i criança de vins de qualitat l’any 2011, amb la denominació d’origen Costers del Segre i l’elaboració ecològica de tota la producció. Les vinyes pròpies estan situades en terrenys calcaris argilosos, a més de 400 metres sobre el nivell del mar, amb un contrast tèrmic dia-nit que garanteix una maduració tardana i òptima aportant tanins de gran intensitat colorant.

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.