Esport i cultura a Bellpuig

Des de: 125,00 /persona IVA inclòs

Una mica de cultura, art i golf . Cap de setmana per descobrir el renaixement Italià de l’Urgell i jugar a golf.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament a Miralles Home
  • Visita Església Parroquial de Bellpuig i Mausoleu de Ramon Folch de Cardona-Anglesola
  • Visita guiada al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig
  • Classe de 2h amb monitor al Golf Urgell Pitch & Putt
  • Visita guiada a la Cerveseria Matoll de Belianes i Beermut.
  • Dinar al Restaurant Golf Urgell
  •  Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

Miralles Home de Bellpuig

Fora de rutes tradicionals, en aquest original B & B (allotjament i esmorzar) podem albergar fins a 10 persones en 4 hab. Totes exteriors i amb bany privat. Disposa d’una sala amb televisor, llibres i jocs, cuina compartida totalment equipada i d’una encantadora terrassa amb barbacoa per gaudir des de la primavera fins a la tardor. Els  nostres deliciosos esmorzars ofereixen diferents possibilitats: continental, dietètic o català i estan elaborats amb productes locals o del nostre propi hort i, a més, li posem una bona dosi d’amor perquè començar un nou dia sigui ja el primer plaer.


Església Parroquial de Bellpuig

Església Parroquial de BellpuigDescobreix el renaixement italià que guarda l’església parroquial de Bellpuig

En un lateral de l’església Sant Nicolau es troba aquest meravellós sepulcre, de qui va ser virrei de Nàpols, Ramon Folch de Cardona-Anglesola. construït vers el 1525 per Giovanni da Nola, es tracta d’una peça única construïda a Itàlia en ple període del renaixement, en marbre de Carrara i reconeguda com a monument nacional l’any 1925.

Fou transportat, desmuntat per peces, per mar i terra, des d’Itàlia fins el convent de Sant Bartomeu, on hi va romandre fins el 1841 quan va ser traslladat a l’església parroquial.

Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

Convent de Sant Bartomeu de BellpuigDeclarat monument historicoartístic de caràcter nacional per la Generalitat l’any 1984, fou fet construir per Ramon Folch de Cardona-Anglesola, llavors virrei de Sicília, gràcies a una butlla del Papa Juli II, a partir de 1507.

Es tracta d’un edifici de planta rectangular organitzat a l’entorn de dos claustres centrals. El més destacat es distribueix en un pati amb una cisterna que presenta una galeria baixa amb quatre arcs apuntats per banda, amb volta de creueria que descansa sobre contraforts que donen al pati. Dels contraforts broten pinacles eriçats de frondes, coronats amb floró, que defineixen el nivell de la segona galeria. Aquest és l’element més notable i gairebé sense precedents a Catalunya, una obra dels mestres Antoni Queralt i Joan Llopis, valencià i català respectivament, entre els anys 1510 i 1535. Les columnes helicoïdals continuen el moviment pels arcs, i els capitells, tots diferents, són esculpits amb motius vegetals, animals i figures humanes.

Golf Urgell

Golf UrgellGaudiu d’una tarda de lleure i esport al camp de Golf Pich & Putt Bellpuig, amb una classe de 2h amb professor.

Situat a la carretera d’Ivars el P&P Urgell disposa de 18 forats per la pràctica del Pitch&Putt. Disposa d’un generós i ampli camp de pràctiques, un búnquer per practicar les sortides des de la sorra i un putting green.


Visita guiada a la Cerveseria Matoll

Visita de les instal•lacions de la fàbrica de cerveses, amb una explicació de tot el procés d’elaboració i una degustació. Visita guiada de 1 hora inclosa al paquet – Dissabtes i diumenges de 11.00 a 14.00, i entre setmana de 9.30 a 18.00. Adreça: La closa, 25. 25266 Belianes (Lleida). Tel: 619 437 207.