Escapada en família a la granja

Des de: 55,00 /persona IVA inclòs

Esgotat

Al cor de la comarca de la Selva, viureu una experiència rural en família amb una visita a la granja Mas Bes i amb allotjament a l’Hotel Pinxo. Només per famílies de 3 o 4 membres.

Per reservar un dia concret clica aquí

Inclou:

  • Allotjament en habitació familiar a l’Hotel Pinxo
  • Sopar al restaurant amb el menú tradicional Pinxo
  • Esmorzar
  • Visita guiada a la Granja Mas Bes

Tots els desplaçaments es faran amb el cotxe del client.

Descripció

Hotel Pinxo

Establiment familiar obert l’any 1927, i que compta amb àmplies habitacions de 3 i 4 persones, aptes per a tota la família. A més, disposa d’un restaurant que és un referent de la cuina tradicional catalana. A l’hora de sopar podreu degustar el seu menú amb una gran varietat de primers i segons plats.

Ubicat al peu de les muntanyes de les Guilleries, Santa Coloma de Farners compta amb el Parc de Sant Salvador, amb diferents propostes lúdiques per a tota la família. A més, és el punt de sortida de nombroses rutes de senderisme i BTT per a tots els nivells. 

 


 

Granja Mas Bes

Una masia de tradició lletera, on cada dia munyen la llet de 550 vaques que es ven per envasar la llet ATO Natura. A més, elaboren els seus productes artesanals com iogurts, gelats, embotits, etc.

Amb la visita guiada que us proposem, podreu fer-hi  activitats rurals en família com munyir les vaques i visitar el Museu de la Pagesia. A més, podreu degustar i comprar tots els seus productes a l’agrobotiga. 

També us recomanem…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>