Estany d’Ivars i Vila-sana: El somni de l’aigua per terra i aire

Des de: 205,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer la riquesa de l’aigua al Pla d’Urgell. Gaudeix de l’entorn de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i pilota un avió per la Plana de Lleida.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar a l’Hotel Jardi de Mollerussa.
  • Visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
  • Sopar en un restaurant de Mollerussa.
  • Visita a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa.
  • Activitat de vol en avioneta per la Plana de Lleida.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

Hotel Jardí

Situat al bell mig de Mollerussa davant de l’estació de trens, de fàcil accés i perfectament comunicat amb les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.


Ruta guiada per l’Estany d’Ivars i Vila-sana

estanyivars4_web

Es tracta de l’estany interior de Catalunya més gran quant a dimensions i acull una important diversitat biològica.

Actualment es tracta d’una llacuna d’aigua dolça, tot i que el seu origen és endorreic. L’aigua d’entrada, arran del projecte de recuperació que s’hi ha executat, prové del canal d’Urgell i correspon a la mateixa quantitat que s’utilitzava per al reg de les finques existents abans de la recuperació.

Al llarg de l’estany s’hi van recrear illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.


Espai Cultural Canals d’Urgell (Mollerussa)

És un Centre d’Interpretació del Territori on s’explica, a partir d’un fet transcendental com és la construcció del Canal d’Urgell, la transformació de tot el que ens envolta, territori, paisatge, economia, societat, etc. El recorregut per l’espai ens ajuda a entendre l’abans, el durant i el després del territori amb el Canal d’Urgell.

Gràcies a la tenacitat humana de les persones que hi vivien s’ha fet possible el somni de l’aigua.

 

 


Vol en avioneta per la Plana de Lleida

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquesta activitat consisteix en una iniciació al vol de 30 minuts en avioneta. S’inicia sobrevolant l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, un paratge natural del Pla d’Urgell i l’estany amb més superfície de Catalunya. Deixant l’Estany d’Ivars i Vila-Sana enrere, es dirigeix cap al Circuit de Motocross de Bellpuig on, amb l’alçada, es poden veure tots els revolts que es marquen al terreny.  Finalment, es sobrevola el jaciment arqueològic de la Fortalesa dels Vilars, a Arbeca (Les Garrigues) declarada Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1998 i única en el món iber català.