El somni de l’aigua per terra i aire

Des de: 205,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer la riquesa de l’aigua al Pla d’Urgell. Gaudeix de l’entorn de l’Estany d’Ivars i pilota un avió.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar a l’Hotel Jardi de Mollerussa.
 • Visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.
 • Sopar en un restaurant de Mollerussa.
 • Visita a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa.
 • Activitat de vol en avioneta per la Plana de Lleida.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Hotel Jardí

Situat al bell mig de Mollerussa davant de l’estació de trens, de fàcil accés i perfectament comunicat amb les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.


Estany d’Ivars i Vila-sana

estanyivars4_web

Es tracta de l’estany interior de Catalunya més gran quant a dimensions i acull una important diversitat biològica.

Actualment es tracta d’una llacuna d’aigua dolça, tot i que el seu origen és endorreic. L’aigua d’entrada, arran del projecte de recuperació que s’hi ha executat, prové del canal d’Urgell i correspon a la mateixa quantitat que s’utilitzava per al reg de les finques existents abans de la recuperació.

Al llarg de l’estany s’hi van recrear illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.


Espai Cultural Canals d’Urgell

És un Centre d’Interpretació del Territori on s’explica, a partir d’un fet transcendental com és la construcció del Canal d’Urgell, la transformació de tot el que ens envolta, territori, paisatge, economia, societat, etc. El recorregut per l’espai ens ajuda a entendre l’abans, el durant i el després del territori amb el Canal d’Urgell.

Gràcies a la tenacitat humana de les persones que hi vivien s’ha fet possible el somni de l’aigua.

 

 


Vol en avioneta per la Plana de Lleida

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquesta activitat consisteix en una iniciació al vol de 30 minuts en avioneta. S’inicia sobrevolant l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, un paratge natural del Pla d’Urgell i l’estany amb més superfície de Catalunya. Deixant l’Estany d’Ivars i Vila-Sana enrere, es dirigeix cap al Circuit de Motocross de Bellpuig on, amb l’alçada, es poden veure tots els revolts que es marquen al terreny.  Finalment, es sobrevola el jaciment arqueològic de la Fortalesa dels Vilars, a Arbeca (Les Garrigues) declarada Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1998 i única en el món iber català.

 

 

 

 

 

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€). Anul·lació coberta en cas de malaltia greu, inclòs la Covid-19
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.