Oli&Vi, el sabor de Les Garrigues

Des de: 175,00 /persona IVA inclòs

Tast d’oli i vi a Les Garrigues. Descobreix, en un cap de setmana, una gastronomia única. Aprendràs com es produeix l’oli i el vi tan preuat del territori, visitaràs un celler amb molt art i recorreràs en burricleta pels paisatges que deixen els camps d’oliveres i vinya. 

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
 • Visita guiada al Centre de la Cultura de l’Oli, al Museu de l’Oli i tast d’olis a La Granadella.
 • Visita amb tast al celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes.
 • Recorregut en burricleta entre oliveres des de La Granadella amb pícnic de productes tradicionals.
 • Sopar al Restaurant Els Fogons de la Carme
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis fins al 18 de desembre de 2022. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom.

Clica aquí per veure les condicions.

Descripció

Vilosell Wine Hotel

Situat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona.


Centre de la Cultura de l’Oli + Museu de l’Oli + tast d’olis

La Granadella, situat a Les Garrigues Altes, és un municipi de gran tradició oleícola. Aquí hem invertit esforç i energies per crear i donar vida al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, CCOC.

El CCOC agrupa, ordena i ofereix una sèrie d’accions, adreçades a diferents públics, totes elles tenen l’oli d’oliva com a punt de connexió. El CCOC és:

 • El centre de difusió de la cultura de l’oli entre la ciutadania.
 • Un aglutinador de talent creatiu, recerca i innovació per al consum de l’oli.
 • Un espai per treballar, construir, compartir i desenvolupar activitats de caràcter lúdic, cultural i turístic.
 • El nexe d’unió entre entitats, associacions i col·lectius vinculats a la producció de l’oli al seu consum i a la gestió dels territoris on se’n produeix.
 • Un centre de recollida bibliogràfica i de publicacions vinculades a l’oli
 • Un aparador i punt de venda de productes gastronòmics d’alta qualitat, elaborats amb oli d’oliva verge extra.

El CCOC és la conseqüència dels nostres orígens agrícoles i la materialització d’un desig per dotar de valor, de sentit i de força un ric fons cultural, divers, dispers, ampli.


Recorregut en burricleta entre oliveres des de La Granadella amb pícnic de productes tradicionals.

Podreu conèixer els paisatges de l’oli d’una manera divertida i saludable. Descobrireu la nostra terra, el conreu de les oliveres i les construccions típiques de pedra seca, realitzant una ruta amb burricleta (bicicleta elèctrica). Hi ha diferents propostes de rutes al voltant de la Granadella: la primera, que uneix la Granadella i Bellaguarda, plena de panoràmiques de la depressió de l’Ebre, i la segona, que uneix la Granadella i Torrebesses, endinsant-nos en paisatges d’oliveres i ametllers, valls i marges de pedra seca (GPS i altaveu incorporats).


Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéL’any 2006 es va crear un petit celler on elaborar vins que inspirin, sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>