Oli&Vi, el sabor de Les Garrigues

Des de: 150,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Tast d’oli i vi a Les Garrigues. Descobreix, en un cap de setmana, una gastronomia única. Aprendràs com es produeix l’oli i el vi tan preuat del territori i visitaràs un celler amb molt art.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
  • Visita guiada amb tast de 9 olis a la finca Les Cometes (Cervià de les Garrigues)
  • Visita amb tast al celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes.
  • Sopar al Restaurant Els Fogons de la Carme
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjament

Vilosell Wine Hotel

Situat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona.

Activitats

Les Cometes

La filosofia de Les Cometes es basa en l’obtenció d’un producte de la més alta qualitat amb un respecte total pel medi ambient. Han optat per l’agricultura biodinàmica, ja que és la que utilitza menys productes químics i on la intervenció humana és la més respectuosa amb el medi ambient. La que segueix més els ritmes i cicles de la naturalesa.


Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéL’any 2006 es va crear un petit celler on elaborar vins que inspirin, sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

Informa’t Aquí