Oli&Vi

Des de: 135,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana d’experiència gastronòmica de vi i oli. Descobreix el sabor de Les Garrigues.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar.
 • Visita guiada Cal Pastor: Paisatges, sons i sabors de l’oli.
 • Visita amb tast al celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes.
 • Visita al Museu de l’Oli de Catalunya + tast d’olis guiat i maridatge amb productes de proximitat a l’Espai Gastronòmic del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya.
 • Cal Pastor – Sopar amb begudes incloses.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Cal Pastor

Cal PastorAntiga casa del pastor dels ramats de cal Cabré, ha estat reformada respectant els elements de la construcció original i cuidant la confortabilitat en totes les seves estances.

Habitacions amb bany, cuina tradicional elaborada, sala d’estar amb llar de foc, sala de jocs, biblioteca, internet, jardí amb piscina climatitzada i d’altres serveis.


Cal Pastor – Paisatges, sons i sabors de l’oli

Els conreus de l’olivera, les construccions agrícoles de pedra, la collita de l’oliva, els trulls d’oli, taller de fer sabó, els sabors de l’oli. Visita guiada de 3 hores per la finca inclosa al paquet. Adreça: c/. de les Roques, 7 – 25471 La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues – Lleida) – http://www.calpastor.cat/ -Tel: 973 175 124 – 659 659 578 – 606 590 506.


Visita al Museu de l’Oli de Catalunya + tast d’olis guiat i maridatge amb productes de proximitat a l’Espai Gastronòmic del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya.

El Museu de l’Oli de Catalunya, ubicat al cor de la seu de la Cooperativa de La Granadella conté les instal·lacions i la maquinària originals del molí fundat el 1920, que va quedar en desús des de la dècada de 1986. L’adequació museogràfica d’aquest conjunt patrimonial, afegeix una funció cultural, i vincula l’activitat productiva i comercial de la Cooperativa amb els projectes de desenvolupament territorial relacionats amb l’oleoturisme.


Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéA l’any 2006 van crear un petit celler on elaboren vins que inspiren sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.