Oli&Vi

Des de: 175,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana d’experiència gastronòmica de vi i oli. Descobreix el sabor de Les Garrigues.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
 • Visita guiada Cal Pastor: Paisatges, sons i sabors de l’oli.
 • Visita amb tast al celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes.
 • Recorregut en burricleta entre oliveres des de La Granadella amb pícnic de productes tradicionals.
 • Sopar al Restaurant Els Fogons de la Carme
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Vilosell Wine Hotel

Situat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona.


Cal Pastor – Paisatges, sons i sabors de l’oli

Els conreus de l’olivera, les construccions agrícoles de pedra, la collita de l’oliva, els trulls d’oli, taller de fer sabó, els sabors de l’oli. Visita guiada de 3 hores per la finca inclosa al paquet. Adreça: c/. de les Roques, 7 – 25471 La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues – Lleida) – http://www.calpastor.cat/ -Tel: 973 175 124 – 659 659 578 – 606 590 506.


Recorregut en burricleta entre oliveres des de La Granadella amb pícnic de productes tradicionals.

Podreu conèixer els paisatges de l’oli d’una manera divertida i saludable. Descobrireu la nostra terra, el conreu de les oliveres i les construccions típiques de pedra seca, realitzant una ruta amb burricleta (bicicleta elèctrica). Hi ha diferents propostes de rutes al voltant de la Granadella: la primera, que uneix la Granadella i Bellaguarda, plena de panoràmiques de la depressió de l’Ebre, i la segona, que uneix la Granadella i Torrebesses, endinsant-nos en paisatges d’oliveres i ametllers, valls i marges de pedra seca (GPS i altaveu incorporats).


Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéA l’any 2006 van crear un petit celler on elaboren vins que inspiren sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€). Anul·lació coberta en cas de malaltia greu, inclòs la Covid-19
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.