Els vins de la Plana de Lleida

Des de: 155,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana d’enoturisme per tastar alguns dels millors vins que es produeixen a les Terres de Lleida.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Wine Vilosell Hotel.
  • Visita guiada amb tast al Celler Blanch i Jove (La Pobla de Cérvoles).
  • Visita guiada al Celler Castell del Remei (Penelles)
  • Visita guiada al Celler Tomàs Cusiné (El Vilosell).
  • Dinar al Restaurant Castell del Remei.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

Wine Vilosell Hotel

Vilosell Wine HotelSituat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona.

 

 


 

Visita guiada i tast al Celler Blanch i Jove

Celler Mas Blanch i JovéL’any 2006 es va crear un petit celler on elaborar vins que inspirin, sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

En aquesta visita faràs un passeig per La Vinya dels Artistes on escultures i instal·lacions artístiques conviuen entre vinyes i oliveres. També visitaràs el celler on es podràs veure escultures suspeses amb dances de llums i ombres. T’explicaran com s’elabora el vi embolcallats pel “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias. La visita s’acaba amb un tast de 6 dels seus vins i torradetes amb 2 olis d’oliva verge extra del Molí del Set i xocolata, davant del “In Vino Veritas” de Guinovart.


Visita guiada al Celler Tomàs Cusiné

Celler Tomas CusineEl celler es troba a l’antiga cooperativa, a la plaça del poble, i en un edifici dissenyat per a la criança dels vins. Exporta a més de 40 països dels 5 continents i obté premis i altes puntuacions en certàmens i publicacions especialitzades. Té una enoteca on adquirir els vins que s’elaboren als cellers del grup.

 

 


Visita guiada amb tast al Celler Castell del Remei

Celler Castell del RemeiDurant l’itinerari, es recorren les antigues i actuals instal·lacions de recepció de raïm i expedició de producte, sala de vinificació, naus de criança, sala d’embotellat i sala de tasts.