Els vins de la Plana de Lleida

Des de: 155,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana d’enoturisme per tastar alguns dels millors vins que es produeixen a les Terres de Lleida.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Wine Vilosell Hotel.
  • Visita guiada amb tast al Celler Blanch i Jove (La Pobla de Cérvoles).
  • Visita guiada al Celler Castell del Remei (Penelles)
  • Visita guiada al Celler Tomàs Cusiné (El Vilosell).
  • Dinar al Restaurant Castell del Remei.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
SKU: Els vins de la Plana de Lleida Categories: , , , Etiquetes: ,

Descripció

Wine Vilosell Hotel

Vilosell Wine HotelSituat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona.

 

 


 

Visita guiada i tast al Celler Blanch i Jove

Celler Mas Blanch i JovéL’any 2006 es va crear un petit celler on elaborar vins que inspirin, sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…


Visita guiada al Celler Tomàs Cusiné

Celler Tomas CusineEl celler es troba a l’antiga cooperativa, a la plaça del poble, i en un edifici dissenyat per a la criança dels vins. Exporta a més de 40 països dels 5 continents i obté premis i altes puntuacions en certàmens i publicacions especialitzades. Té una enoteca on adquirir els vins que s’elaboren als cellers del grup.

 

 


Visita guiada amb tast al Celler Castell del Remei

Celler Castell del RemeiDurant l’itinerari, es recorren les antigues i actuals instal·lacions de recepció de raïm i expedició de producte, sala de vinificació, naus de criança, sala d’embotellat i sala de tasts.