Taxi al Montsec + Allotjament (2 dies)

Des de: 169,00 /persona IVA inclòs

Et portem en taxi o microbús a gaudir d’un cap de setmana a l’observatori del Montsec (Àger). La Fundació Starlight va concedir-li el certificats de Destí Turístic i Reserva Starlight per les bones condicions per a la contemplació dels estels.

Si desitges una opció sense allotjament consulta aquí l’activitat d’un dia

☔ En cas de mala climatologia, l’observació es realitzarà dins de l’observatori amb una gravació del cel dels dies anteriors.

Inclou:

 • Viatge d’anada i tornada en taxi o microbús des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (per altres llocs d’origen, pregunteu-nos)
 • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Monestir de Santa Maria de Bellpuig.
 • Sopar G’Astronòmic, un menú on s’hi poden observar estels, galàxies, aurores boreals i tot tipus de fenòmens astronòmics (veure menú)
 • Visita Nocturna al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec. (Àger), únic a Europa [sessió en català]
  • Projecció a l’Ull del Montsec. Planetari amb tecnologia 3D i cúpula desplaçable.
  • Visita guiada i sessió d’observació al Parc dels Telescopis.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

Preus:

 • 4/5 persones — 295€/persona
 • 6/7 persones — 240€/persona
 • 8/9 persones – 205€/persona
 • 10/11 persones – 199€/persona
 • 12/13 persones – 180€/persona
 • 14/15 persones – 169€/persona

 


Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

ALLOTJAMENT

Monestir de Santa Maria de Bellpuig

Hostatgeria en un monestir. Situat en un entorn natural de boscos, jardins i vinyes. Ideal per gaudir d’un plàcid descans. Inclou esmorzar bufet. No disposa de piscina ni TV a les habitacions. A 5 minuts amb cotxe del centre d’Os de Balaguer, on es visita el Castell i el marc de les activitats paral·leles. A 20 minuts amb cotxe de l’Observatori.

ACTIVITATS

Centre d’Observació de l’Univers del Montsec

El Centre d’Observació de l’Univers és una instal·lació multimèdia excepcional a Europa. Consisteix en una cúpula desplaçable on es poden projectar documentals o pel·lícules en format “cúpula completa”, i permet recreacions del firmament actual i de qualsevol moment anterior. A més, podreu visitar el parc dels telescopis per a fer observacions directes i gaudir de l’exposició permanent.

L’observatori d’Àger ha creat un sistema únic a Europa per a l’observació del cel nocturn en dies de mala climatologia mitjançant l’Aula Observatori. Un nou espai que combina les funcions d’observatori amb un espai habilitat per a què 68 persones assegudes puguin gaudir de l’activitat amb la millor comoditat, i amb fotografies i vídeos dels dies amb bona visibilitat.


Sopar G’Astronòmic

El menú astronòmic està dissenyat pel xef del restaurant juntament amb la col·laboració del Director Científic de l’observatori. Dins dels plats es poden contemplar estels, galàxies, aurores boreals i tot tipus de fenòmens astronòmics.

 

També us recomanem…