Congost de Montrebei – Tresors de la Noguera

Des de: 240,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Actualment poden existir problemes de navegació per falta d’aigua.

Cap de setmana en ruta pels Tresors de la Noegura: l’espectacular Congost de Montrebei; la Central de Canelles, la segona presa més alta d’Europa; i l’observatori d’Àger, únic al món.

☔ En cas de mala climatologia, l’observació es realitzarà dins de l’observatori amb una gravació del cel dels dies anteriors.

El paquet inclou:

  • 2 nits a l’allotjament escollit en habitació doble amb esmorzar (segons allotjament)
  • Dinar i sopar en un restaurant de cuina tradicional del Montsec.
  • Visita guiada a la Presa de Canelles i Centre d’Interpretació de l’Energia i la Geologia. Més info.
  • Entrada al Centre d’Observació de l’Univers (Àger), únic a Europa
    • Projecció a l’Ull del Montsec. Planetari amb tecnologia 3D i cúpula desplaçable
    • Sessió d’observació al Parc de Telescopis
  • Excursió al Congost de Montrebei (part del trajecte en aquabus o kayak, i l’altra a peu)
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjaments

Previous slide
Next slide

Masia Rural d’Àger

Dues autèntiques masies de pedra situades a Àger a escassos minuts de l’observatori, i d’indrets com el Congost de Montrebei. Una opció sostenible per a descansar sota l’espectacular cel estrellat del Montsec.

Allotjament millor valorat pels nostres clients

Previous slide
Next slide

Santuari de Balaguer

Imponent dalt un turó i vigilant tota la ciutat de Balaguer trobem l’Hotel Restaurant Santuari, un allotjament a poca distància del Centre d’Observació de l’Univers. Es troba a només 25 minuts en cotxe de l’observatori i a 40 del Congost de Montrebei. Disposa de televisió, wifi a les habitacions i esmorzar.

Previous slide
Next slide

Monestir de Santa Maria de Bellpuig

Respira història i espiritualitat mentre descobreixes els secrets que amaguen les parets d’aquest temple. Gaudiràs d’una estada de desconnexió i retorn cap als orígens però sempre amb la màxima comoditat i confort. Inclou esmorzar amb productes de proximitat. El monestir es troba situat a 20 minuts en cotxe de l’observatori i a 35 del Congost de Montrebei.

Previous slide
Next slide

Loft Castelló

Al bell mig de Castelló de Farfanya hi trobem el Loft Castelló. Tot un pis totalment equipat i ideal per a famílies i gups d’amics fins a 4 persones. Disposa de cuina, saló amb llar de foc, bany, ascensor, etc. Està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Activitats

 Ruta pel Congost de Montrebei amb barca (o kayak) i a peu

Kayak Congost de MontrebeiEl congost de Mont-Rebei que forma el riu Noguera Ribagorçana en travessar la serra del Montsec, separa el Montsec d’Ares del Montsec de l’Estall i constitueix l’únic gran congost de Catalunya que es manté més o menys verge sense que el travessi cap carretera, ferrocarril o línia elèctrica. Únicament és travessat per un camí de ferradura parcialment excavat a la roca que permet gaudir d’una manera molt espectacular d’aquest indret. Les parets del congost arriben a assolir més de 500 metres de caiguda vertical, amb punts on l’amplada mínima del congost és de només 20 metres. Amb l’Aqua Bus ( o en kayak) us traslladarem fins el pont penjant de Seguer. Des d’allí podreu caminar pel sender escavat a la roca i tornar a l’embarcador de Seguer per agafar l’aquabus o kayak de tornada a la Base Nàutica de Corçà.

Observatori d’Àger – Centre Observació de l’Univers (Àger)

Centre d'Observació de l'Univers El Centre d’Observació de l’Univers és una instal·lació multimèdia excepcional a Europa. Consisteix en un cúpula desplaçable on es poden projectar documentals o pel·lícules en format “cúpula completa”. A més podreu visitar el parc dels telescopis per a fer observacions directes i gaudir de les exposicions permanents.
El centre ha creat un sistema únic a Europa per a l’observació del cel nocturn en dies de mala climatologia mitjançant l’Aula Observatori. Un nou espai que combina les funcions d’observatori amb l’espai habilitat per a què 68 persones assegudes puguin gaudir de l’observació astronòmica amb la millor comoditat, i amb fotografies i vídeos dels dies amb bona visibilitat.

Presa de Canelles i Centre d’Interpretació de l’Energia i la Geologia

El Salt de Canelles és un aprofitament hidroelèctric a peu de presa que es troba a la conca del riu Noguera Ribagorçana entre Catalunya i Aragó, la central està ubicada a Os de Balaguer  i la presa meitat a Estopanyà (Osca) i meitat a Os de Balaguer.

Durant la visita a l’embassament es poden apreciar els 151 metres d’alçada de la presa, la segona més alta d’Europa i la Central Hidroelèctrica construïda dintre de la muntanya, amb una potència de 150000 CV.

El Centre d’Interpretació de l’Energia i la Geologia de Canelles és un nexe entre el públic i el coneixement científic i tècnic, que apropa al visitant al món de l’energia, la geologia i del medi natural.

MÉS INFORMACIÓ

Informa’t Aquí