Lleida ciutat, capital de Ponent

Des de: 140,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Cap de setmana per a visitar la ciutat de Lleida i conèixer el seu magnífic patrimoni historico-cultural. Descobreix totes les curiositats de la ciutat amb aquest paquet turístic

Descobreix 5 visites imprescindibles de Lleida i alguns consells de viatge en aquest article del nostre blog 

El paquet inclou

  • 1 nit en l’allotjament escollit en habitació doble amb esmorzar.
  • Visita guiada al Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella i el Castell del Rei.
  • Visita al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida.
  • Dinar al Restaurant La Masia
  • Visita guiada Lleida City Tour, pels indrets més destacats de la ciutat
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.

 

*Aquesta experiència es pot fer íntegrament en transport públic.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjaments

Hotel Zenit Lleida 4*

Zenit Lleida es troba a la zona financera i comercial del centre de Lleida, a prop de la catedral de la Seu i de l’estació de tren de l’AVE. Pàrquing propi, gimnàs i WiFi GRATUÏT. Habitacions funcionals i lluminoses, equipades carta de coixins i TV de pantalla plana amb canals internacionals.

Hotel Real Lleida 3*

Situat al centre comercial i de negocis de LLEIDA, al costat del conjunt històric-artístic de la ciutat. L’Hotel Real Lleida es troba a 500 m. de l’Estació de l’AVE, a 200 m. de l’Estació d’Autobusos, davant del RECINTE FIRAL i Campus Universitari. A 800m Palau de Congressos LA LLOTJA. Aparcament públic BLONDEL concertat davant Hotel.

Parador de Lleida  4*

L’edifici del Parador està situat al centre històric de la ciutat, molt ben comunicat amb els principals indrets turístics de Lleida (la Catedral Nova, el Carrer Major, la Seu Vella, etc.). El Parador va ser reconvertit des d’un antic convent del s.XVII. La seva església és actualment un espectacular restaurant dissenyat amb elegància i una gastronomia exquisida.

Visita guiada al Conjunt Monumental de La Seu Vella i el Castell del Rei

Claustre Seu Vella Lleida

En un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present.


Visita al Museu de Lleida

Museu de LleidaEl Consorci neix a partir de l’adscripció de les dues grans col•leccions centenàries conservades a la ciutat de Lleida: l’arqueològica, procedent de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i hereva del fons que havia nodrit l’antic Museu d’Antiguitats, creat el 1868, i l’artística, que havia conformat l’antic Museu Diocesà de Lleida, fundat el 1893. Per tant, el museu és el resultat de la voluntat de reunir en un mateix contenidor arquitectònic les grans col•leccions patrimonials del territori.


Visita guiada “Lleida City Tour”

Una agradable ruta panoràmica a peu, des de la part baixa de la ciutat i seguint un dels eixos comercials per a vianants més llargs d’Europa, fins a coronar el turó de la Seu Vella. Es visita la Catedral Nova, l’Antic Hospital de Santa Maria, la Capella del Peu del Romeu, l’Església de Sant Pere, el Palau de la Paeria, la Plaça Sant Joan, etc.

Informa’t Aquí