Visita guiada al Castell d’Os de Balaguer i el Museu de Campanes de Catalunya

6,00 IVA inclòs

Esgotat

Descobreix en una visita guiada la fascinant història del Castell “Malignum Castrum” d’Os de Balaguer i experimenta el que és ser campaner al Museu de Campanes de Catalunya!

Per reservar un dia concret clica aquí i envia’ns un formulari

HORARI DE VISITA AL CASTELL:

dissabte i diumenge a les 12:30h.

DURADA DE L’ACTIVITAT:

90 minuts aproximadament.

PUNT DE TROBADA:

C/ Sant Antoni, 4 – 25610 Os de Balaguer (Oficina de Tu i Lleida)

 

Esgotat

Descripció

El Castell “Malignum Castrum” d’origen àrab i fortificat l’any 1035, s’alça a la part alta del turó d’Os de Balaguer. A l’antiguitat, formava part d’una línia defensiva constituïda per nombrosos castells com el d’Albesa, Almenar o Corbins.

La seva història abasta una sèrie d’importants successos entre els quals destaquen el paper lliurat a les batalles entre els Comtes d’Urgell i els de Cabrera o l’entrega del Castell per part de Ferran I d’Antequera al Cavaller Joan Vivot el 1415. El museu fou restaurat en temps dels Siscar com a casal fortificat. Tot i això, la part més antiga del castell d’Os de Balaguer correspon a una torre gairebé cilíndrica, que podria datar del segle XII.

Si ens endinsem en el seu interior, trobarem la sala gòtica on actualment hi ha el Museu de Campanes de Catalunya. Allí descobriràs les característiques i els tons musicals de les campanes, com s’aprenia l’ofici i què representava per a la vida d’una població. Seràs un dels afortunats que aconseguirà el carnet de Tocacampanes de Catalunya? Vine i prova-ho!

Llegeix més sobre aquesta visita aquí 

També us recomanem…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>