Viles medievals de l’Urgell

Des de: 90,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana a l’Urgell per conèixer la seva història i cultura tot degustant productes característics.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament amb esmorzar a l’Hostal del Carme (Vilagrassa)
  • Sopar a l’Hostal del Carme (Vilagrassa)
  • Visita guiada al nucli antic de Verdú, l’Església de Santa Maria, el castell i el Santuari de Sant Pere Claver.
  • Visita guiada al Castell de Ciutadilla
  • Tarda de passeig lliure per Guimerà
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

Hostal del Carme

Al peu de la N-II, al terme de Vilagrassa, a tot just 2 Km de Tàrrega, s’aixeca el complex de l’Hostal del Carme. Un hotel amb encant pensat per a l’oci i el descans. Ideal per les teves reunions d’empresa o familiars. Equipat amb les millors condicions de comoditat i serveis d’un hotel rural amb encant i amb un tracte proper i personalitzat que garanteix una estada inoblidable en un entorn privilegiat.

 

 Castell de Ciutadilla:

Fortalesa medieval del segle XI que fou reconstruïda i transformada en palau residencial a finals del segle XVI. Es va mantenir intacta fins a l’any 1835 i restà  habitada fins al 1908.Cal destacar, especialment, l’alta torre de l’homenatge de set plantes, en les tres últimes hi ha uns finestrals renaixentistes amb influències gòtiques i de la qual s’hi divisa una magnífica panoràmica de la zona.


Verdú

verduVerdú és un poble  encantador de gairebé 1.000 habitants conegut per la seva ceràmica negra i el seu castell. La visita es comença des de l’Oficina de Turisme fins al Castell. Es passa per l’Església Parroquial de Santa Maria, d’estil romànic, situada al davant mateix del Castell de Verdú. Dins el castell et mostraran diverses sales, en especial la Gran Sala Gòtica de l’Abat Copons, el pati d’armes o la sala del molí.

 


No et pots perdre…Guimerà!:

Deixa’t perdre en una passejada sense presses pels carrers, portals i racons fa reviure temps llunyans. Les cases de pedra, amb els seus detalls i elements decoratius de portes, finestres i arcades són un entreteniment enriquidor. Acaba la visita enfilant-te fins l’Església gòtica de Santa Maria.