Relaxa’t a l’Urgell (Balneari Oca Rocallaura)

Des de: 120,00 /persona IVA inclòs

Viu una experiència de calma i tranquil·litat a l’Urgell. Relaxa’t al Balneari Oca Rocallaura i descobreix Verdú i Vallbona de les Monges

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble, sopar i esmorzar al Balneari Oca Rocallaura 4*
  • Accés al Circuit Termal del Balneari Oca Rocallaura
  • Visita guiada al nucli antic de Verdú, el castell, l’Església de Santa Maria i el Santuari de Sant Pere Claver.
  • Visita guiada al Monestir Cistercenc de Vallbona de les Monges
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

Balneari Oca Rocallaura 4*

El Balneari Oca Rocallaura és magnífic hotel situat al mig de la naturalesa. Té un centre termal del que hi val la pena gaudir tota la tarda.

No obstant, val la pena remarcar que pots allotjar-t’hi amb la teva mascota, que serà rebuda amb un kit especial a l’hotel incloent menjadora, abeuradora, joguina i productes de neteja (suplement de 15€).

 

Verdú

Verdú és un poble  encantador de gairebé 1.000 habitants conegut per la seva ceràmica negra i el seu castell. La visita es comença des de l’Oficina de Turisme fins al Castell. Es passa per l’Església Parroquial de Santa Maria, d’estil romànic, situada al davant mateix del Castell de Verdú. Dins el castell et mostraran diverses sales, en especial la Gran Sala Gòtica de l’Abat Copons, el pati d’armes o la sala del molí.

Verdú és terra de ceràmica, ceràmica negra. La vila compta amb 6 tallers d’artesania. 

Monestir de Vallbona de les Monges

Visitaràs la joia de la corona de la comarca de l’Urgell, el Monestir de Vallbona de les Monges.

Aquest monestir forma part de la Ruta del Cister de Catalunya, que inclouen els monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. Aquest últim, és l’únic regentat per una comunitat femenina, que porta en aquest monument més de 8 segles.

Quan acabis la visita, et recomanem que visitis el Centre de Recursos de Vallbona de les Monges on podràs gaudir d’una exposició de cinema impressionant.

 

No et pots perdre… Els Estimaocells!

Entre Rocallaura i Vallbona de les Monges es troben unes figures estrambòtiques just a la vora de la carretera. Són ninots i ninotes, fets de palla i roba vella amb una funció: atreure els ocells de tota la comarca, alimentar-los i dóna’ls-hi un espai. Es diuen els Estimaocells!