Ponent Medieval: Ruta dels castells de Lleida

Des de: 160,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Cap de setmana de visites i allotjament a castells a les comarques de Lleida.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Castell de la Floresta
  • Visita guiada al Castell de la Floresta.
  • Visita al Castell de Montsonís
  • Visita combinada a la Seu Vella i al Castell del Rei (Suda) de Lleida.
  • Dinar a un restaurant de Lleida
  • Sopar al restaurant La Placeta d’Arbeca.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.
  • Informació turística de la zona.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjaments

Castell de la Floresta

Una estada singular en un habitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Una fortalesa que combina estil artístics com el romànic, gòtic, renaixement i barroc. Té una capacitat per divuit persones. Algunes habitacions comparteixen bany. No hi ha servei de cafeteria i no s’admeten animals de companyia.

Activitats

Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida

image_large (3)_web En un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. El joc de volums i perfils que generen són un compendi de la història de Lleida i del turó en particular. La posició estratègica d’aquest tossal, enlairat en un paisatge de plana, ben comunicat en totes direccions i amb la proximitat del riu Segre, permeté des de l’antiguitat una ocupació ininterrompuda. La molt probable Iltirta ibèrica, la Ilerda romana i la Larida musulmana romanen sota el seu subsòl, així com l’excel·lent barri gòtic que s’hi anà gestant de forma majestuosa a l’època medieval. La Seu Vella i el Castell del Rei en són els testimonis més destacats.

Castell de La Floresta

Antic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat.  

Castell de Montsonís

Una magnífica fortalesa que conserva tota l’esplendor i l’elegància dels temps passats, integrada a la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, i envoltada de terres fèrtils i amb meravelloses vistes.
El Castell de Montsonís va ser construït en l’any 1024 per ordre del Comte d’Urgell, Ermengol II. Va estar al llarg dels segles en mans de diversos llinatges, per arribar a Carles de Montoliu, Baró de l’Albi, trentè Senyor de Montsonís i actual propietari del castell.
Del majestuós edifici destaquen: la magnífica façana exterior, presidida per la torre d’homenatge, l’oratori privat, la cuina, els bancs festejadors, el forn de pa, la presó, el celler, l’habitació reservada als pelegrins, la sala d’armes, la sala dels escuts i la resta de sales on s’exposen tapissos i records d’altres èpoques.

Informa’t Aquí