Ponent Medieval: Ruta dels castells de Lleida

Des de: 137,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana de visites i allotjament a castells a les comarques de Lleida.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
 • Visita guiada al Castell de la Floresta.
 • Visita guiada al nucli antic i castell de la vila de Verdú.
 • Visita al Castell de Montclar d’Urgell.
 • Visita combinada a la Seu Vella i al Castell del Rei (Suda) de Lleida.
 • Dinar a un restaurant.
 • Sopar al restaurant La Placeta d’Arbeca.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Castell de la Floresta

Castell_550x400_webHabitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.

 

 

 


Castell de la Suda de Lleida

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren, entre ells el Castell del Rei o Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. Visita guiada inclosa al paquet. Adreça: Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 230 653.

 


Nucli antic i castell de la vila de Verdú

c_verdu1_webUna vila carregada d’història, de cases senyorials amb personatges il•lustres, és la vila dels sillons, de la verema i el vi. El recorregut de la visita permet conèixer el nucli antic; el Castell, l’Església de Santa Maria i la Casa-Santuari de Sant Pere Clavers. Visita guiada inclosa al paquet. Adreça: Pl) bisbe comelles, 13. 25340 Verdú (Lleida). Tel: 973 34 72 16 – 973 34 70 07. Email: turisme@verdu.cat.

 


 Castell de Verdú

És un dels edificis més emblemàtics de la vila i va ser al seu voltant on es van començar a aixecar els carrers i places que ara formen el poble de Verdú. L’any 1055 aquests territoris van ser conquerits per Ramon Berenguer I, i el 1072 van passar a la família d’Arnau Company. Durant dos-cents anys van estar en mans dels Arnau.Fins que l’any 1184 Berenguera de Cervera va concedir als habitants de Verdú el privilegi de construir el poble al voltant del castell, que fins llavors havia estat situat al voltant del riu Cercavins, afluent del riu Ondara. L’any 1227 el castell va passar a mans de Poblet. Després que Guillem III de Cervera l’empenyorés a Poblet per una croada a Terra Santa i el perdés. La Baronia de Poblet en va ser la propietària fins a l’any 1835 amb la desamortització de Mendizábal. Va convertir l’antiga fortalesa en residència palau construint-hi la part més monumental que encara el forma actualment. – Una bodega de grans proporcions, Sala Inferior – La Sala Intermitja, destinada a magatzem i on hi havia els estables. – La Sala Notable, coneguda amb el nom de la sala de l’Abat Copons, feta al segle XIV. Amb la desmortització, el castell es divideix amb diferents parts. Visita guiada per les diferents estances del Castell inclosa al paquet. Adreça: Pl. bisbe comelles, 13. 25340 Verdú (Lleida). Tel: 973 34 72 16 – 973 34 70 07. Email: turisme@verdu.cat.


Castell de Montclar

El Castell de Montclar ha estat declarat Monument Històric i Artístic de caràcter nacional. La família De Miguel, actuals propietaris, ofereixen la seva fortalesa als visitants ansiosos de viatjar en el temps. Es tracta d’un viatge fins a l’època de la reconquesta. La repoblació cristiana del territori està en joc i el Castell de Montclar defensa la frontera entre la “Catalunya Vella” i la “Nova”…La història ha quedat per sempre més, escrita entre les pedres del castell.

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.