Pobles amb encant de Lleida (Agramunt – Montsonís – Penelles)

Des de: 100,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per visitar tres pobles amb gran encant de les Terres de Lleida; Agramunt, Montsonís i Penelles. 

El paquet inclou

  • Allotjament en habitació doble amb esmorzar al Santuari del Sant Crist de Balaguer.
  • Sopar a un restaurant de cuina tradicional de Balaguer
  • Visita guiada a les pintures murals de Penelles
  • Visita guiada al Castell de Montsonís
  • Triple visita guiada a l’Espai Guinovart, Refugi antiaeri i al Museu del Torró d’Agramunt.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripció

Santuari de Balaguer

Situat en un marc històric incomparable, envoltat de gran patrimoni cultural com ara el Castell Formós i el Parc Arqueològic del Pla d’Almatà. Magnífiques vistes de Balaguer, el riu Segre i la comarca de la Noguera.
Inclou esmorzar bufet. Disposa de TV a les habitacions.
A 10 minuts a peu del centre de Balaguer.

 


Castell de Montsonís

Una magnífica fortalesa que conserva tota l’esplendor i l’elegància dels temps passats, integrada a la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, i envoltada de terres fèrtils i amb meravelloses vistes.

El Castell de Montsonís va ser construït en l’any 1024 per ordre del Comte d’Urgell, Ermengol II. Va estar al llarg dels segles en mans de diversos llinatges, per arribar a Carles de Montoliu, Baró de l’Albi, trentè Senyor de Montsonís i actual propietari del castell.
Del majestuós edifici destaquen: la magnífica façana exterior, presidida per la torre d’homenatge, l’oratori privat, la cuina, els bancs festejadors, el forn de pa, la presó, el celler, l’habitació reservada als pelegrins, la sala d’armes, la sala dels escuts i la resta de sales on s’exposen tapissos i records d’altres èpoques.

Agramunt: Triple visita guiada a l’Espai Guinovart, Refugi antiaeri i al Museu del Torró

Visita guiada al refugi antiaeri de l’Església de Santa Maria d’Agramunt, ubicat sota el temple romànic ha estat recuperat com a símbol de la Guerra Civil. Visita guiada a l’Espai Guinovart en el que s’exposa l’obra del pintor i escultor contemporani Josep Guinovart. Visita al Museu del Turró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt on s’explica la trajectòria de l’empresa Torrons Vicens a través dels orígens, la història, els ingredients i el procés d’elaboració del torró i la xocolata a la pedra amb tast final. Visites guiades de 1 hora cada una incloses al paquet.


Ruta dels Murals i Art Rural de Penelles

Penelles conserva una rica arquitectura vestida amb més de 70 pintures murals creades en el marc del Festival GarGar de Murals i Art Rural que es celebra a la primavera. Aquest festival és una iniciativa que pretén difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent, implicant a la gent en un tema únic i diferent. Així doncs, s’han realitzat intervencions artístiques i culturals en espais públic per millorar el poble i apropar l’art a tothom. Van participar en un programa del Foraster de TV3 i Volando Voy del canal “Cuatro”