Personatges de l’art i la història

Des de: 99,00 /persona IVA inclòs

Un recorregut per indrets i personatges que han marcat l’art i l’història del nostre país.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament a escollir entre Hotel Pintor Marsà i l’Hostal del Carme
  • Visita a l’Espai Guinovart d’Agramunt
  • Visita guiada al Museu de la Mecanització Agrària J.Trepat de Tàrrega
  • Visita a la Fundació Guillem Viladot d’Agramunt
  • Sopar Restaurant Hostal del Carme
  • Visita al Museu Comarcal de l’Urgell (Tàrrega)
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom.

El Parc Astronòmic del Montsec romandrà tancant els mesos de gener i febrer 2022, com es habitual cada any
Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions.

Descripció

Hotel Pintor Marsà

Hotel Pintor MarsàL’ Hotel Pintor Marsà de Tàrrega és un petit hotel-restaurant on es respira l’aire, l’ambient i la tranquil·litat d’una capital de comarca.

Pertany la prestigiosa cadena hotelera Gourmet Hotel.

El Restaurant serveix menús per tot tipus d’àpats, ja siguin familiars, amics, o motius laborals, tot i això, si ho prefereixen, es poden acordar altres opcions més adequades a les seves necessitats o interessos (menús de règim, celíacs, baixos en colesterol…)

 


Hostal del Carme

Al peu de la N-II, al terme de Vilagrassa, a tot just 2 Km de Tàrrega, s’aixeca el complex de l’Hostal del Carme. Un hotel amb encant pensat per a l’oci i el descans. Ideal per les teves reunions d’empresa o familiars. Equipat amb les millors condicions de comoditat i serveis d’un hotel rural amb encant i amb un tracte proper i personalitzat que garanteix una estada inoblidable en un entorn privilegiat.


Visita Espai Guinovart

Espai GuinovartL’edifici està format per una gran nau rodejada per porxades laterals. El gran espai central, ocupat anteriorment per parades obertes, ara acull un mural i dues instal·lacions fetes especialment per al lloc: el Mural de les quatre estacions, La cabana i L’era.

L’Espai Guinovart és un centre d’art contemporani amb una trajectòria de quasi divuit anys, que ve marcada principalment per la voluntat de Josep Guinovart de crear un espai per a la creació i la promoció de l’art contemporani i, a la vegada, un espai amb la seva obra exposada permanentment. Una obra que gira entorn a Agramunt, al seu territori, al seu paisatge i a la seva gent, fet que li dóna una singularitat plàstica i conceptual excepcional i que parteix d’una ferma aposta per allò local amb voluntat d’esdevenir universal.


Visita Museu Cal Trepat

Cal TrepatLa fàbrica J. Trepat és un testimoni i un dels protagonistes de la mecanització agrària, degut a la importància que va tenir en el procés de transformació i mecanització del camp català com també espanyol. Aquesta antiga fàbrica, on s’hi fabricaven i comercialitzaven les emblemàtiques màquines agrícoles J, Trepat: garbelladores, dalladores, lligadores i tantes d’altres. Durant els anys trenta del segle XX es construïren tretze de les dinou naus actuals; tot amb tot, l’empresa ja havia començat a funcionar des de l’any1914 en uns petits tallers ubicats en el casc urbà de Tàrrega.
Les màquines Josep Trepat foren tot un èxit comercial i una revolució en el treball del camp perquè eren màquines adaptades a les necessitats dels pagesos, lleugeres, manejables, etc. La fàbrica J. Trepat fou nomenada productora nacional l’any 1931.


Visita a la Fundació Guillem Viladot

Visita als edificis de “Lo Pardal” de la Fundació Guillem Viladot, que acullen les obres poètiques i visuals de Guillem Viladot, poeta i creador plàstic agramuntí, considerat un dels pares de la poesia visual internacional. Un dels edificis acull, a més, una sala dedicada a l’ obra pictòrica de Lluís Trepat, gran amic de Guillem Viladot.


Museu Comarcal de l’Urgell

El Museu Comarcal de l’Urgell conté una Sala d’arqueologia centrada en el món ibèric, sales nobles de Cal Perelló (s. XVIII – XIX) amb mobiliari del s.XVIII al s.XX, quadres de l’escola pictòrica targarina, fons permanent d’escultura i pintura d’artistes targarins i l’Exposició Tragèdia al Call, Tàrrega 1348, on es pot veure una mostra de la història i el pas dels jueus per la ciutat vers l’any 1348.