Lleida ciutat, capital de Ponent

Des de: 130,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana a la ciutat de Lleida per conèixer el seu magnífic conjunt historico-cultural i el seu eix comercial.

El paquet inclou

 • 1 nit en l’allotjament escollit en habitació doble amb esmorzar.
 • Visita guiada a la Seu Vella, al Castell del Rei i als baluards.
 • Visita al Museu de Lleida.
 • Visita al Castell Templer de Gardeny.
 • Eix comercial de Lleida.
 • Dinar al Restaurant La Masia
 • Visita guiada a l’Església de Sant Llorenç
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de Lleida.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Hotel AC Lleida 4*

Establiment de nova construcció i de fàcil accés per l’autopista, es troba estratègicament situat en una tranquil•la zona dintre de l’àrea cultural del centre de la ciutat. Disposa de gimnàs, wi-fi i caixa de seguretat a la recepció.


Hotel Zenit Lleida 4*

Zenit Lleida es troba a la zona financera i comercial del centre de Lleida, a prop de la catedral de la Seu i de l’estació de tren de l’AVE. Pàrquing propi, gimnàs i WiFi GRATUÏT. Habitacions funcionals i lluminoses, equipades carta de coixins i TV de pantalla plana amb canals internacionals.


Hotel Real Lleida 3*

Situat al centre comercial i de negocis de LLEIDA, al costat del conjunt històric-artístic de la ciutat. L’Hotel Real Lleida es troba a 500 m. de l’Estació de l’AVE, a 200 m. de l’Estació d’Autobusos, davant del RECINTE FIRAL i Campus Universitari. A 800m Palau de Congressos LA LLOTJA. Aparcament públic BLONDEL concertat davant Hotel.

La Seu Vella i el Castell del Rei

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. Visita guiada de 1 hora 45 min. inclosa al paquet. Adreça: Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 230 653.


Castell Templer de Gardeny

gardeny2_webConjunt monumental que constitueix un dels testimonis més destacats de l’arquitectura templera aixecada a Catalunya durant la segona meitat del segle XII. Entre els segles XVII i XVIII es realitzarien profundes modificacions que acabarien alterant l’antiga fisonomia del conjunt medieval, actualment encara es conserven nombrosos testimonis del recinte sobirà. Un espai delimitat per un perímetre de muralles i flanquejat per torres, a l’interior del qual es distribuirien els diferents edificis articulats entorn d’un pati central. Entrada per visitar el conjunt inclosa al paquet. Adreça: Turó de Gardeny, s/n – Lleida. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 271 942.


Museu de Lleida

museudenit_webEl Consorci neix a partir de l’adscripció de les dues grans col•leccions centenàries conservades a la ciutat de Lleida: l’arqueològica, procedent de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i hereva del fons que havia nodrit l’antic Museu d’Antiguitats, creat el 1868, i l’artística, que havia conformat l’antic Museu Diocesà de Lleida, fundat el 1893. Per tant, el museu és el resultat de la voluntat de reunir en un mateix contenidor arquitectònic les grans col•leccions patrimonials del territori. Visita guiada de 1 hora 30 min. inclosa al paquet. Adreça: C/ Sant Crist, 1 – 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 283 075.


Eix comercial de Lleida

Extraordinària extensió en llargada de l’eix comercial de la capital del Segrià.


L’Església de Sant Llorenç

L’Església de Sant Llorenç és un dels monuments emblemàtics de la ciutat de Lleida. Construïda a inicis del segle XIII, va ser àmpliament reformada als segles XIV i XV. Al seu interior conserva un valuós tresor artístic integrat per diferents retaules de pedra de l’Escola de Lleida d’escultura del segle XIV, executats per artistes de primer nivell com Jaume Cascalls o Bartomeu de Robió. A banda, a l’interior del temple es conserven diferents obres que formen part del fons del Museu de Lleida, com la Mare de Déu de Saidí, la Mare de Déu dels Fillols procedent de la Seu Vella, o el Sant Blai d’Algaió, obra del pintor Jaume Ferrer, entre altres

 

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€). Anul·lació coberta en cas de malaltia greu, inclòs la Covid-19
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.