Les Garrigues: recorregut per la seva història i art

Des de: 134,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Escapada per a conèixer la història i l’art de Les Garrigues. Iniciaràs el viatge amb les pintures rupestres del Cogul declarades Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Aprendràs sobre la vida i trajectòria de Francesc Macià a l’Espai Macià de Les Borges Blanques. I, mentre descobreixes l’art contemporani a la Vinya dels Artistes, tastaras un dels millors vins de Les Garrigues al Celler Mas Blanch i Jové.

El paquet inclou:

  • 1 nit d’allotjament a Vilosell Wine Hotel, en habitació doble.
  • Sopar al restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues)
  • Visita guiada amb tast al Celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes (La Pobla de Cèrvoles).
  • Visita al Jaciment d’art rupestre del Cogul – Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO-
  • Visita a l’Espai Macià de Les Borges Blanques.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjaments

Vilosell Wine Hotel

Situat al municipi d’El Vilosell, aquest hotel disposa d’un entorn privilegiat on podreu gaudir de la tranquil·litat que es respira a l’allunyar-se del tràfec de la ciutat. Compta amb 30 hectàrees de vinyes que envolten les seves completes instal·lacions per les que podreu passejar i provar els vins de la zona

Activitats

Conjunt rupestre de la Roca dels Moros (El Cogul)

Pintures Rupestres del CogulLes 48 figures de la Roca dels Moros configuren un mínim de vuit composicions que representen bàsicament fauna salvatge i escenes de cacera. La més coneguda, però, no té res a veure amb animals salvatges: mostra un grup de dones dansant un ritu de fecunditat. Al costat d’aquestes pintures rupestres hi ha 250 signes gravats d’època ibèrica i romana.

Juntament amb les figures humanes i de diversos animals, hi ha una inscripció en escriptura ibèrica nord-oriental i alfabet llatí, una de les quals és un exvot, cosa que indicaria que l’indret fou un santuari que es perllongà fins a l’època ibèrica i romana.

Les pintures de la Roca dels Moros, com tot l’art rupestre llevantí, foren declarades per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat (1998).


Celler Mas Blanch i Jové – Vinya dels Artistes (La Pobla de Cèrvoles)

Celler Mas Blanch i JovéEl Celler Mas Blanch i Jové es va crear l’any 2006 com un petit celler on s’elaboren vins que inspiren sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

En aquesta visita faràs un passeig per La Vinya dels Artistes on escultures i instal·lacions artístiques conviuen entre vinyes i oliveres. També visitaràs el celler on es podràs veure escultures suspeses amb dances de llums i ombres. T’explicaran com s’elabora el vi embolcallats pel “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias. La visita s’acaba amb un tast de 6 dels seus vins i torradetes amb 2 olis d’oliva verge extra del Molí del Set i xocolata, davant del “In Vino Veritas” de Guinovart.


Espai Macià (Les Borges Blanques)

Espai MaciàL’Espai Macià és un centre d’interpretació de la figura de Francesc Macià. En aquest es mostra, comparteix, recupera, preserva i difon el patrimoni documental, gràfic, audiovisual i sentimental lligat a Francesc Macià. És un centre on sentiràs de ben a prop la seva figura:

– Coneixeràs una figura imprescindible de la història de Catalunya, que ha influït en la definició de la identitat catalana.

– Participaràs d’un diàleg visual sobre les llibertats dels pobles.

– Descobriràs els detalls del transfons humà, ideològic, sociocultural i polític de Francesc Macià.

Informa’t Aquí