Les Capitals del Camí de Sant Jaume (Cervera – Tàrrega – Mollerussa – Lleida)

Des de: 115,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer els espais arquitectònics i culturals de Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Cervera, les capitals del camí de St. Jaume.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar.
  • Dinar a un restaurant de Cervera
  • Visita guiada al Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella i Castell del Rei de Lleida. 
  • Visita a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa.
  • Visita al Museu Comarcal de l’Urgell de Tàrrega.
  • Visita guiada a la Universitat de Cervera i Església de Santa Maria
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

El Parc Astronòmic del Montsec romandrà tancant els mesos de gener i febrer 2022, com es habitual cada any
Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

Hotel Jardí

Situat al mig de Mollerussa davant de l’estació de trens, de fàcil accés i perfectament comunicat amb les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.


 

La Seu Vella i el Castell del Rei

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present.

 

 


Espai Cultural Canals d’Urgell

És un Centre d’Interpretació del Territori inaugurat el 8 de març de 2003. No és un museu tradicional perquè no disposem de cap tipus de col•lecció. El centre explica, a partir d’un fet transcendental com és la construcció del Canal d’Urgell, la transformació de tot el que ens envolta, territori, paisatge, economia, societat, etc. El recorregut per l’espai ens ajuda a entendre l’abans, el durant i el després del territori amb el Canal d’Urgell.

 


Museu Comarcal de l’Urgell

museu urgellEl Museu Comarcal de l’Urgell conté una Sala d’arqueologia centrada en el món ibèric, sales nobles de Cal Perelló (s. XVIII – XIX) amb mobiliari del s.XVIII al s.XX, quadres de l’escola pictòrica targarina, fons permanent d’escultura i pintura d’artistes targarins i l’Exposició Tragèdia al Call, Tàrrega 1348, on es pot veure una mostra de la història i el pas dels jueus per la ciutat vers l’any 1348.

 

 


Visita guiada a la Universitat de Cervera i Església de Santa Maria

uni cervera_webItinerari guiat per a visitar l’exterior i l’interior de la Universitat de Cervera (s.XVIII), l’edifici més emblemàtic de la ciutat. Seguidament es visita l’exterior i l’interior de l’Església de Santa Maria, un temple de dimensions catedralícies construït entre els segles s. XII i XV.