Les Capitals del Camí de Sant Jaume

Des de: 85,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer els espais arquitectònics i culturals de Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Cervera, les capitals del camí de St. Jaume.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar.
 • Visita guiada a la Seu Vella, al Castell del Rei i als baluards de Lleida.
 • Visita a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa.
 • Visita guiada a l’antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola de Tàrrega.
 • Visita guiada a la Universitat de Cervera i Església de Santa Maria
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Hotel Jardí

Situat al mig de Mollerussa davant de l’estació de trens, de fàcil accés i perfectament comunicat amb les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.


 

La Seu Vella i el Castell del Rei

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. Visita guiada de 1 hora 45 min. inclosa al paquet. Adreça: Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 230 653.

 


Eix comercial de Lleida

Extraordinària extensió en llargada de l’eix comercial de la capital del Segrià.


Espai Cultural Canals d’Urgell

És un Centre d’Interpretació del Territori inaugurat el 8 de març de 2003. No és un museu tradicional perquè no disposem de cap tipus de col•lecció. El centre explica, a partir d’un fet transcendental com és la construcció del Canal d’Urgell, la transformació de tot el que ens envolta, territori, paisatge, economia, societat, etc. El recorregut per l’espai ens ajuda a entendre l’abans, el durant i el després del territori amb el Canal d’Urgell. Entrada inclosa al paquet.


Antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola

Cal Trepat_webÉs una fàbrica conservada intacta datada de l’any 1931 i capdavantera en la producció de maquinària de la primera mecanització del camp català i espanyol. Fou nomenada fàbrica productora nacional l’any 1931. Actualment s’obre al públic com a museu, sempre en visita guiada, reforçada per diversos audiovisuals que contextualitzen la marca Trepat a nivell nacional. Aquest exemple de patrimoni industrial obert al públic és un exponent únic a Europa al ser una fàbrica de maquinària agrícola que conserva en el seu interior intacte tota la maquinària industrial, eines, arxiu de l’empresa i el testimoni dels antics treballadors. Visita guiada de 1 hora 30’ inclosa al paquet. Adreça: Avinguda Josep Trepat Galceran s/n – 25300 Tàrrega (Lleida). Tel: 973 311 616 – email: informacio@museutrepat.cat


Visita guiada a la Universitat de Cervera i Església de Santa Maria

uni cervera_webDescripció de Cervera: La Universitat de Cervera és segurament l’edifici més important i representatiu de la ciutat, per la seva gran importància en la història. La capella o paranimf conté un magnífic retaule dedicat a la Immaculada, que era la patrona dels estudiants.)

 

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.