Visita guiada a la Cova dels Vilars (Os de Balaguer – Lleida)

8,00 IVA inclòs

Descobreix en una agradable visita guiada la Cova dels Vilars d’Os de Balaguer. Al seu interior es conserven 28 rastres de la Edat de Bronze, una enorme quantitat tenint en compte la seva mida. El 1998 va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Durada de la visita:

1 h 15 min.

 

Horari:

Dissabtes i diumenges a les 10:30h.

 

Lloc de trobada:

Oficina de Tu i Lleida (Carrer Sant Antoni, 4, 25610 Os de Balaguer)

Desplaçament en cotxe propi

Advertències

No es recomana la visita a persones amb mobilitat reduïda

Es recomana portar calçat i roba còmoda.

 

En cas de voler un reserva un dia amb concret contacti a través d’aquest formulari.
Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any.
També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom. Imprescindible reservar dia i hora per realitzar les activitats.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

Situada a l’oest d’Os de Balaguer, les dimensions de la Cova dels Vilars són relativament petites, amb menys de 60m2, però amb una gran riquesa pictòrica, la seva importància es deu a que tenia un ús religiós. Fou Josep Mª Borràs, un veí del poble aficionat a l’arqueologia qui va a donar el primer avís de que podia tractar-se d’un conjunt de pintures rupestres.

Conté fins a 28 rastres i pintures rupestres de l’Edat de Bronze, una enorme quantitat tenint en compte la seva mida, i va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

*Si t’agraden les pintures rupestres, et recomanem que llegeixis aquest article sobre els 2 conjunts de pintures rupestres més importants de les Terres de Lleida!

 

 

També us recomanem…