Íber català (El Cogul – Arbeca – La Floresta)

Des de: 118,00 /persona IVA inclòs

Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona
per a regalar-li un xec regal.

Cap de setmana per conèixer la història de Les Garrigues començant des de les pintures rupestres del Cogul, passant per la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca, fins al castell medieval de La Floresta.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Castell de la Floresta.
  • Visita guiada a les restes del poble iber d’Arbeca: Fortalesa Ibèrica dels Vilars d’Arbeca
  • Visita guiada al Centre d’Interpretació del Conjunt Rupestre de La Roca dels Moros, El Cogul.
  • Visita guiada al Castell de La Floresta.
  • Sopar al restaurant La Placeta
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. Prèvia sol·licitud.

– Si decideixes comprar, tindràs un termini de 6 mesos per a gaudir de l’experiència.
– Per a més informació, consulta les condicions detallades

– Durant el procés, podràs indicar el nom d’una persona per a regalar-li un xec regal.

Allotjaments

Castell de la Floresta

Una estada singular en un habitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Una fortalesa que combina estil artístics com el romànic, gòtic, renaixement i barroc. Té una capacitat per divuit persones. Algunes habitacions comparteixen bany. No hi ha servei de cafeteria i no s’admeten animals de companyia.

Activitats

Fortalesa dels Vilars (Arbeca)

Fortalesa iberica els Vilars ArbecaUn conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país. Es va començar a construir durant la primera Edat del Ferro, cap al 775 a de la n.e. i fou abandonada pels volts del 325 a de la n.e. Va ser habitada ininterrompudament durant més de 400 anys. Té un dels sistemes de defensa més interessants de l’Edat del Ferro per evitar atacs, i a més un sofisticat sistema de canalització d’aigua.

 


Castell de La Floresta

Castell de La Floresta visita guiadaAntic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat.

 


Centre d’Interpretació del Conjunt rupestre de La Roca dels Moros, El Cogul

pintures rupestres cogulLes coves del Cogul són un dels jaciments de pintures rupestres més destacats d’art rupestre llevantí, l’expressió artística-creencial més extraordinària i singular de la Prehistòria europea. La Roca dels Moros, consta el seu ús com a santuari o lloc màgic pels ibers i romans.
Les 48 figures de la Roca dels Moros configuren un mínim de vuit composicions que representen bàsicament fauna salvatge i escenes de cacera. La més coneguda, però, no té res a veure amb animals salvatges: mostra un grup de dones dansant un ritu de fecunditat. Al costat d’aquestes pintures rupestres hi ha 250 signes gravats d’època ibèrica i romana.
Les pintures de la Roca dels Moros, com tot l’art rupestre llevantí, foren declarades per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat (1998).

Informa’t Aquí