Íber català (El Cogul – Arbeca – La Floresta)

Des de: 90,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer la història de Les Garrigues començant des de les pintures rupestres del Cogul, passant per la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca, fins al castell medieval de La Floresta.

 

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble al Castell de la Floresta.
  • Visita guiada a les restes del poble iber d’Arbeca: Fortalesa Ibèrica dels Vilars d’Arbeca
  • Visita guiada al Centre d’Interpretació del Conjunt Rupestre de La Roca dels Moros, El Cogul
  • Visita guiada al Castell de La Floresta.
  • Sopar al restaurant La Placeta
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis fins al 18 de desembre de 2022. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom.

Clica aquí per veure les condicions.

Descripció

Castell de la Floresta

Castell de la FlorestaHabitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.

 

 

 


Fortalesa dels Vilars (Arbeca)

Fortalesa iberica els Vilars ArbecaUn conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país, es va començar a construir durant la primera Edat del Ferro, cap al 775 a de la n.e. i fou abandonada pels volts del 325 a de la n.e. Destacant que durant més de 400 anys fou habitada ininterrompudament.

 

 


Castell de La Floresta

Castell de La Floresta visita guiadaAntic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat.

 


Centre d’Interpretació del Conjunt rupestre de La Roca dels Moros, El Cogul

pintures rupestres cogulLes coves del Cogul són un dels jaciments de pintures rupestres més destacats d’art rupestre llevantí, l’expressió artística-creencial més extraordinària i singular de la Prehistòria europea. La Roca dels Moros, consta el seu ús com a santuari o lloc màgic pels ibers i romans.
Les 48 figures de la Roca dels Moros configuren un mínim de vuit composicions que representen bàsicament fauna salvatge i escenes de cacera. La més coneguda, però, no té res a veure amb animals salvatges: mostra un grup de dones dansant un ritu de fecunditat. Al costat d’aquestes pintures rupestres hi ha 250 signes gravats d’època ibèrica i romana.
Les pintures de la Roca dels Moros, com tot l’art rupestre llevantí, foren declarades per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat (1998).

 

 

 

 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>