Emocions de paper

Des de: 100,00 /persona IVA inclòs

Cultura i gastronomia al voltant dels molins paperers de l’Anoia.
Allotjament + visites + dinar d’arròs paperer + obsequi especial

El paquet inclou

 • 1 nit en habitació doble amb esmorzar a l’allotjament escollit
 • Visita guiada: Museu Molí Paperer de Capellades. Antic Molí paperer del S.XVIII on podràs conèixer el procés artesanal de la fabricació de paper. Inclou taller d’elaboració de paper
 • Visita guiada: Abric Romaní. NEAN. Parc Prehistòric. Un dels jaciments arqueològics paleolítics més importants del món on sabràs com vivien els nostres avantpassats neandertals fa 50.000 anys
 • Visites guiades a triar:
  · Visita Museu de la Pell d’Igualada
  · Visita Museu del Traginer d’Igualada
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos.
També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

En cas de voler un reserva un dia amb concret contacti a través d’aquest formulari.
Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació a través d’aquest formulari.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Hotel Robert

hotel RobertÉs un establiment clàssic i confortable on el tracte amb el personal i les seves habitacions, fan que el client se senti com si fos a casa seva.

Destaca per una cuina casolana i uns acollidors salons, que permeten trobades familiars, convencions, banquets i sopars d’estiu a la terrassa.

Posseeix tots els encants de la Catalunya central, situat en un encreuament de camins, ens trobem al centre de la Marca Hispànica, des d’on podem visitar castells i fortificacions del temps de la Reconquesta.

Totes les habitacions estan equipades amb WIFI gratuït, calefacció. aparcament propi. Telèfon, Piscina a l’aire lliure. TV plana amb connexió USB i la majoria amb aire condicionat.

Molí Blanc

moli blancEl Molí Blanc Hotel té la forma característica dels molins paperers a Catalunya, que els distingeix d’altres construccions: mirador, planta baixa i primer pis i soterrani. L’arquitectura del Molí Blanc obeeix a una mateixa tipologia de masia senyorial. L’edifici apareix com un element aïllat i envoltat de terres. La seva distribució arquitectònica responia a les necessitats tècniques de la fabricació del paper i de vivenda del propietari.

La restauració del Molí Blanc ha estat lenta, acurada, artesanal i respectuosa amb l’estructura primigènia, conservant-ne elements del molí original com bigues, parets de pedra, escales, les voltes catalanes… S’han emprat materials que s’integren en l’entorn. Les 46 finestres o “ventanes” s’han conservat i són el símbol de l’hotel.

Can Carol

hostal-can-carolAllotjament rural medieval de 7 habitacions amb un estil molt personal. Totalment reformat aquest any. Modern, minimalista i amb molts detalls, respectant els cànons de confort. Amplis espais comuns interiors, així com grans jardins i piscina.

Cuina de mercat i de temporada, elaborada al moment.

Es defineixen com un concepte innovador d’estada rural, que s’adapta al teu estil de vida. Per això les seves habitacions són totes diferents i s’adapten a cada un dels client. Decoració contemporània amb molta personalitat, estil i confort.


Descripció dels restaurants

Arròs Paperer

arròs papererAntiga recepta de les fàbriques papereres. Una recepta rescatada dels antics molins que van aflorar a la comarca de l’Anoia als voltants del 1700.

Un guisat que els paperers elaboraven amb carn i arròs, condimentat amb el vi de la zona i els productes que donava la terra: ceba, tomàquet i l’imprescindible llorer que creixia als marges del riu. Un plat molt nutritiu que permetia aguantar dures jornades als treballadors d’aquelles primeres fàbriques.


Camí del Castell

cami-del-castellLa Sònia, com a sommelier i propietària de Kan Bakus, lidera un nou projecte de restauració que, per les seves característiques, el fan peculiar i, alhora, diferent de la resta d’oferta del sector.

Per un costat, a la vessant purament hotelera, vol mantenir la línia que ha seguit des de l’inici en els seus altres establiments: alt nivell de qualitat, ambient agradable i acollidor, bon servei i una acurada selecció de proveïdors de proximitat.

 


Sesoliveres

sesoliveresLa seva cuina és mediterrània, moderna i d’alt nivell, fruit de l’evolució del reconegut restaurant El Jardí, amb una llarga trajectòria en el sector.

Sesoliveres és una finca moderna i actual, amb un toc romàntic, al peu de l’ermita de St. Jaume de Sesoliveres d’Igualada.

Un espai on gaudir de la gastronomia i la natura, amb cuina central i l’herència del conegut restaurant “El Jardí” d’Igualada.

 


Racó del Traginer

L’edifici on s’ubica el Museu del Traginer – Col·lecció Antoni Ros, compta també amb una interessant proposta gastronòmica des del seu restaurant, el Racó del Traginer. Un espai que conserva tota la bellesa rústica de les masies però adaptat als nostres temps, on destaca la decoració típica amb barrils de gran tamany a dins dels que es pot menjar.

La seva cuina casolana amb tocs de fusió i les seves especialitats a la brasa fan que el Racó del Traginer sigui un restaurant ideal per tothom amb una àmplia carta d’especialitats, vins i caves de la nostra terra.

Museu Molí Paperer

Museu Molí PapererEl museu es troba en un antic molí paperer del segle XVIII, anomenat “Molí de la Vila”, és un edifici amb una superfície de 2.200 m2 i consta de quatre plantes i soterrani. Al costat del Molí s’hi troba La Bassa; font natural d’on brolla un cabal de 12 milions de litres diaris, utilitzats com a energia per al funcionament dels 16 molins paperers que treballaven en aquesta zona. Gràcies a dita abundància hídrica i a la situació geogràfica.

Es varen constituir un dels centres paperers més importants d’Espanya durant els segles XVIII i XIX. El paper d’aquesta zona, en especial el paper de barba i el paper de fumar, es venia a gran part del mercat espanyol i a les colònies d’Amèrica. Del període de finals de segle XVIII provenen els cognoms de paperers tan coneguts com Sorteras, Romeu o Guarro, destacant entre ells els Serra i els Romaní, les marques papereres dels quals adquiriren renom internacional.
El museu compta amb una sala d’exposició permanent sobre el paper i els sistemes d’impressió on es ressegueixen els vincles d’una història que va en paral·lel.


Abric Romaní

Abric RomaníL’Abric Romaní, balma que s’obre dins la cinglera travertínica del Capelló, és un jaciment arqueològic del paleolític que des de l’any 1983 és en procés d’excavació sota la direcció del Dr. Eudald Carbonell. Els treballs d’excavació del jaciment que s’estan portant a terme, pioners dins el camp de la ciència arqueològica, han permès situar l’Abric Romaní com el registre més important i clau per conèixer com vivien els nostres avantpassats prehistòrics neandertals entre 75.000 i 40.000 anys abans dels present.

Tot el conjunt de dades i objectes recuperats en l’excavació formen part del coneixement científic europeu de què es disposa sobre aquests grups d’homínids que comparteixen línies evolutives comunes amb l’home actual. Així, gràcies a les descobertes que s’estan efectuant al jaciment és possible reconstruir paleoetnogràficament el modus vivendi d’aquestes comunitats caçadores recol·lectores i documentar aspectes fins ara totalment desconeguts que permeten caracteritzar molt aprofundidament l’espècie neandertal, així com les diverses interaccions d’aquesta amb el medi natural en què va viure.


Visites guiades a triar:

Museu del Traginer

Museu del TraginerEl Museu del Traginer – Col·lecció Antoni Ros – explica l’evolució del transport tant de mercaderies com de persones emprant energies de sang, i alhora mostra les relacions entre els diferents oficis que feien possible el desenvolupament del fet traginer a casa nostra.

L’àmplia representació d’eines i utensilis que acumulen aquests oficis, juntament amb la presència dels diferents carros, carruatges, selles i guarniments fan de la Col·lecció Antoni Ros un veritable museu de les arts i els oficis aplicats al món del transport a la Catalunya Moderna.


Museu de la Pell d’Igualada

Museu de la PellEl fons museogràfic del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia es pot classificar en dues parts ben diferenciades:

Una part integrada per l’exposició permanent del museu on s’exposen objectes que es veuen en la visita i una altra part integrada per la reserva del museu formada per objectes susceptibles de ser mostrats en exposicions temporals o per ser estudiats i investigats en treballs de recerca.

Hi ha diverses sales d’exposició que són: Sala l’Home i l’Aigua, Sala dels Clots als Bombos i Sala de la Pell, entre d’altres espais.

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.

També et recomanem…