El País dels Ilergets – La Ruta dels Ibers

Des de: 95,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer les restes de pobles ibèrics a les comarques de Lleida i un Castell curiós.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
 • Visita al Museu Comarcal de Tàrrega “Els Ibers a l’Urgell”.
 • Visita guiada al castell de La Floresta.
 • Visita guiada a les restes del poble Iber i la Fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca.
 • Dinar al Restaurant La Placeta d’Arbeca.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
SKU: El País dels Ilergets – La Ruta dels Ibers Categories: , , , Etiquetes: ,

Castell de la Floresta

Habitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.


Museu Comarcal de Tàrrega “Els Ibers a l’Urgell”

La sala d’arqueologia es centra en el món ibèric del territori de l’actual Urgell i de les zones veïnes, des dels seus antecedents (abans del segle VI aC.) fins a la fi de l’època ibèrica i la romanització del territori, al segle I aC. territori que es trobaria dins de l’àrea que ocuparia la societat ilergeta. Entrada a l’exposició inclosa al paquet. Adreça: C. Major, 11 – 25300 Tàrrega (Lleida). Tel: 973 312 960.


Restes de la ciutat ibèrica del Molí d’espígol

espigol_tornabous_webEl poblat ibèric del Molí d’Espígol de Tornabous constitueix un dels exemples d’urbanisme més desenvolupat entre les poblacions dels ilergets. La ciutat ibèrica del Molí d’Espígol consta de dos espais arqueològics ben definits: l’espai o àmbit urbà on es troben les restes visibles i visitables actualment i, un espai o àmbit suburbà que s’estén vers el nord, més enllà de les muralles de l’oppidum. Així mateix, cal destacar l’existència d’una antiga bassa o estanyol a la banda sud-oest, actualment dessecada, fora del nucli emmurallat la qual, segurament, garantia el subministrament d’aigua a l’assentament. Visita guiada inclosa al paquet.


Castell de La Floresta

Castell_550x400_webAntic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat. Visita guiada de 1 hora per les diferents estances del Castell i indrets propers inclosa al paquet. Adreça: 41° 30′ 41.2″ N, 0° 55′ 8.09″ E. 25413 La Floresta (Lleida). – https://www.castellfloresta.cat/ -Tel: 973 141 094 / 659 294 542.


Fortalesa dels Vilars (Arbeca)

Un conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país, es va començar a construir durant la primera Edat del Ferro, cap al 775 a. de la n.e. i fou abandonada pels volts del 325 a de la n.e. Destacant que durant més de 400 anys fou habitada ininterrompudament. Visita guiada de 1 hora 30’ per les restes del poble iber inclosa al paquet. Hora 12:00. Adreça: Fortalesa dels Vilars @41.568325,0.953751. 25140 Arbeca (Lleida) – http://www.vilars.cat/Activitats – Tel: 973 160 008.

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€) o lliure desistiment (+22€), en el moment de la reserva del paquet turístic.
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.