El País dels Ilergets – La Ruta dels Ibers

Des de: 99,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer les restes de pobles ibèrics a les comarques de Lleida i un Castell curiós.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
  • Visita al Museu Comarcal de Tàrrega “Els Ibers a l’Urgell”.
  • Visita guiada al castell de La Floresta.
  • Visita guiada a les restes del poble Iber i la Fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca.
  • Dinar al Restaurant La Placeta d’Arbeca.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

El Parc Astronòmic del Montsec romandrà tancant els mesos de gener i febrer 2022, com es habitual cada any
Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

Castell de la Floresta

Habitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.


Museu Comarcal de Tàrrega “Els Ibers a l’Urgell”

La sala d’arqueologia es centra en el món ibèric del territori de l’actual Urgell i de les zones veïnes, des dels seus antecedents (abans del segle VI aC.) fins a la fi de l’època ibèrica i la romanització del territori, al segle I aC. territori que es trobaria dins de l’àrea que ocuparia la societat ilergeta. Entrada a l’exposició inclosa al paquet.


Castell de La Floresta

Castell_550x400_webAntic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat. Visita guiada de 1 hora per les diferents estances del Castell i indrets propers inclosa al paquet.

 


Fortalesa dels Vilars (Arbeca)

Un conjunt històric i arqueològic monumental excepcional únic al nostre país, es va començar a construir durant la primera Edat del Ferro, cap al 775 a. de la n.e. i fou abandonada pels volts del 325 a de la n.e. Destacant que durant més de 400 anys fou habitada ininterrompudament. Visita guiada de 1 hora 30’ per les restes del poble iber inclosa al paquet.