Cister i Vi

Des de: 99,00 /persona IVA inclòs

2 dies per descobrir el Reial Monestir de Santes Creus i un dels cellers més emblemàtics de la DO Tarragona.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament amb esmorzar
  • 1 dinar
  • Visites:
    • Entrada amb audiovisual al Reial Monestir de Santes Creus
    • Visita al Celler Mas Vicenç
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.

 

Descripció

Descripció de l’allotjament

Hotel Class Valls

Hotel Class VallsServei de mitja pensió amb esmorzar buffet i sopar de menú amb vi i cafè.

Totes les habitacions estan totalment acondicionades i equipades amb sistema de climatització, insonoritzades, amb il·luminació intel·ligent, terra de parquet, caixa forta gratuïta, WiFi, ADSL, TV via satèl·lit, telèfon, assecador de cabell i minibar.

El servei d’allotjament també inclou l’ús gratuït de la zona Spa (sauna, jacuzzi, gimnàs), la piscina exterior, la zona d’internet i l’aparcament. També es poden contractar altres instal·lacions i serveis com ara el garatge cobert.

Descripció de visites i activitats

Entrada amb audiovisual al Reial Monestir de Santes Creus

monestir de santes creusEl monestir de Santes Creus va néixer el 1160 sota el patrocini dels llinatges dels Montcada i dels Cervelló i del comte Ramon Berenguer IV. Els monjos, provinents del monestir occità de la Gran Selva, van trobar a la riba del riu Gaià l’emplaçament idoni per bastir-hi un monestir que havia de ser, fins al 1835, el centre d’una de les senyories monàstiques més extenses i influents de la Corona d’Aragó. La seva història i el model de vida cistercenc s’expliquen en l’audiovisual “El món del Cister”.

La planta del monestir segueix, com poques abadies cistercenques, el model traçat per sant Bernat amb el propòsit d’organitzar els espais en funció de les necessitats de la comunitat. L’austeritat pròpia de l’orde queda reflectida en les primeres construccions, com l’església. Però aviat s’imposa l’esplendor del gòtic que caracteritza espais com el claustre del segle XIV, el primer d’estil gòtic de la Corona d’Aragó, remarcable per la qualitat artística dels capitells i per acollir les tombes dels llinatges que van participar en la conquesta de Mallorca.


Celler Mas Vicenç

mas vicençMas Vicenç està situat al nord de l’Alt Camp on el clima predominant mediterrani aporta unes condicions altament favorables per al cultiu de la vinya.

La construcció del celler va revolucionar les vides de tots els membres de la família, així com l’estructura i funcionalitat de la masia. De fet, el celler està integrat dins la construcció catalana amb un espai total de 550 metres quadrats dividit en cinc sales: sala de vinificació, dues sales de criança, sala d’embotellat i sala de producte acabats.

De treball purament familiar i amb l’embranzida que aporta la joventut, neixen uns vins moderns i de caràcter atrevit on els valors de la il·lusió i ganes de millorar marquen un camí per a re-evolucionar la tradició.

També us recomanem…