Cervera cultura

Des de: 110,00 /persona IVA inclòs

Gaudeix de l’art i la cultura a dos castells emblemàtics i a la Capital de la Cultura Catalana 2019.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament a La Casa de Baix (estudi per a 2 persones).
 • Visita guiada Casa Duran i Sanpere.
 • Visita Museu Marc Màrquez
 • Visita Guiada a la Universitat de Cervera i l’Església de Santa Maria
 • Esmorzar a la Pastisseria Agustí.
 • Sopar a Restaurant No Badis de Cervera.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí.
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

La Casa de Baix

La Casa de Baix

És una casa de pagès del 1700 aproximadament situada al nucli antic de Cervera.

Totalment restaurada intentant alterar el mínim la seva estructura original i conservar al màxim els elements constructius, utilitzant els criteris ecològics més adients.


Casa Duran i Sanpere

És un bon exemple de llar burgesa catalana de finals del segle XIX. Creuar el llindar, passejar per les sales, observar la distribució i gaudir dels objectes que la vesteixen dóna molta informació sobre l’època, especialment sobre la decoració d’interiors i la producció d’objectes de consum, però a més permet entendre aspectes de la vida quotidiana dels seus habitants. La casa és un document que trasllada al visitant a la Catalunya de fa més d’un segle i ofereix la possibilitat d’imaginar com es relacionaven els membres de la família entre ells i amb d’altres persones, així com intuir els valors i les maneres que regien les seves accions diàries.


Espai expositiu 93 Márquez

Actualitat___Museu_Comarcal_de_Cervera_webEstà situat al Museu Comarcal de Cervera, al carrer Major, 15, al nucli antic de la ciutat. Ocupa 120 m2, dividit en tres espais:

Espai box: simulació d’un box on s’exposa el treball d’equip, la preparació de la competició i de la moto, i el màxim moment de concentració previ al principi de la carrera.
Espai circuit: el recorregut del circuit de Montmeló serveix per anar seguint la trajectòria del jove pilot (inicis, debut a la velocitat, pilot de 125 cc campió del món i pilot de Moto2).
Veu pròpia: espai més personal on es mostra el Marc; la seva ciutat, Cervera; i la seva gent.

Museu Comarcal de Cervera. C/Major, 115 25200. Tel. 973 533 917. e-mail museu@museudecervera.cat


Visita guiada a Cervera – CAT

CerveraEs tracta d’un itinerari que recorrerà el nucli antic de la ciutat, passant pel Carreró de les Bruixes, format quan les balconades de les cases que es comunicaven amb els horts van anar tancant l’espai creant aquesta màgia que el caracteritza. Pujant al Campanar de Santa Maria, del quan destaquen els finestrals de l’església treballats per Colí de Maraya, l’escultura de la Verge i el Nen que hi ha al costat de la portalada romànica de la sagristia i les sis campanes que conté, que encara es fan voltar a mà.

Visualització al CAT de l’audiovisual “El naixement de la Generalitat de Catalunya”.

 


Pastisseria Agustí

És una pastisseria – xocolateria que porta més de 40 anys endolçant als clients i oferint els millors productes pastissers de tota la zona, així com els més originals, com les exclusives galetes elaborades en forma de campana, i que representen un símbol de Cervera.

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • Es recomana la compra d’una assegurança d’anul·lació, per causa justificada (+7€). Anul·lació coberta en cas de malaltia greu, inclòs la Covid-19
 • El consumidor té la facultat de desistir del viatge contractat abans de la sortida. No obstant això, si aquesta desestimació es produeix dins de:
  • Més de 15 dies abans de la sortida: 50% del preu del viatge.
  • Entre 15 i 10 dies:  25% del preu del viatge.
  • Menys de 10 dies: No reemborsable.
 • IVA inclòs.