Cervera cultura

Des de: 99,00 /persona IVA inclòs

Gaudeix de l’art i la cultura de la capital de la Segarra, Cervera, en un cap de setmana ple de visites guiades per a descobrir la ciutat natal dels germans Márquez.

El paquet inclou

  • 1 nit d’allotjament amb esmorzar a escollir a Cervera
  • Visita guiada a la Casa Duran i Sanpere.
  • Visita al Museu Marc Màrquez.
  • Visita guiada a la Universitat de Cervera i l’Església de Santa Maria
  • Sopar a un restaurant de Cervera.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats.
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant tot l'any. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Degut a l'estat COVID19 alguns allotjaments tenen una estada mínima de dues nits durant els caps de setmana del Juliol i Agost.
En cas de voler reservar un dia amb concret o per habitacions triples/quàdruples contactins aquí. Durant la temporada altra(mesos de juliol i agost, setmana santa, ponts i festius) alguns allotjament tenen una estada mínima de dues nit.
Clica aquí per veure les condicions
Ajuda. Com comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripció

La Casa de Baix

La Casa de Baix

És una casa de pagès del 1700 aproximadament situada al nucli antic de Cervera.

Totalment restaurada intentant alterar el mínim la seva estructura original i conservar al màxim els elements constructius, utilitzant els criteris ecològics més adients.

 

 


Hostal No Badis

El OYO Hostal Nobadis està situat a Cervera i ofereix servei de restaurant, bar i connexió WiFi gratuïta. A més, té vistes sobre la ciutat de Cervera.

Les habitacions estan equipades amb armari, escriptori, TV de pantalla plana i bany privat.

Cada matí se serveix un esmorzar continental.


Casa Duran i Sanpere

casa duran i sanpereÉs un bon exemple de llar burgesa catalana de finals del segle XIX. Creuar el llindar, passejar per les sales, observar la distribució i gaudir dels objectes que la vesteixen dóna molta informació sobre l’època, especialment sobre la decoració d’interiors i la producció d’objectes de consum, però a més permet entendre aspectes de la vida quotidiana dels seus habitants. La casa és un document que trasllada al visitant a la Catalunya de fa més d’un segle i ofereix la possibilitat d’imaginar com es relacionaven els membres de la família entre ells i amb d’altres persones, així com intuir els valors i les maneres que regien les seves accions diàries.

 


Espai expositiu 93 Márquez

Actualitat___Museu_Comarcal_de_Cervera_webEstà situat al Museu Comarcal de Cervera, al carrer Major, 15, al nucli antic de la ciutat. Ocupa 120 m2, dividit en tres espais:

Espai box: simulació d’un box on s’exposa el treball d’equip, la preparació de la competició i de la moto, i el màxim moment de concentració previ al principi de la carrera.
Espai circuit: el recorregut del circuit de Montmeló serveix per anar seguint la trajectòria del jove pilot (inicis, debut a la velocitat, pilot de 125 cc campió del món i pilot de Moto2).
Veu pròpia: espai més personal on es mostra el Marc; la seva ciutat, Cervera; i la seva gent.


Visita guiada a la Universitat de Cervera i l’Església de Santa Maria

CerveraItinerari guiat per a visitar l’exterior i l’interior de la Universitat de Cervera (s.XVIII), l’edifici més emblemàtic de la ciutat. Seguidament es visita l’exterior i l’interior de l’Església de Santa Maria, un temple de dimensions catedralícies construït entre els segles s. XII i XV.