Cervera cultura i art

Des de: 130,00 /persona IVA inclòs

Gaudeix de l’art i la cultura a dos castells emblemàtics i a la Capital de la Cultura Catalana 2019.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament a La Casa de Baix (estudi per a 2 persones).
 • Itinerari guiat al Campanar de Cervera i Nucli Antic.
 • Visita guiada Casa Duran i Sanpere.
 • Visita a la galeria d’art La Cerverina d’Art.
 • Visita al Castell de Concabella.
 • Visita guiada al Castell de Florejacs.
 • Esmorzar a la Pastisseria Agustí.
 • Dinar a Restaurant No Badis de Cervera.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

La Casa de Baix

La Casa de Baix

És una casa de pagès del 1700 aproximadament situada al nucli antic de Cervera.

Totalment restaurada intentant alterar el mínim la seva estructura original i conservar al màxim els elements constructius, utilitzant els criteris ecològics més adients.


Castell de Fonolleres:

El Castell de Fonolleres està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Presenta planta baixa amb pati interior (l’antic pati d’armes). A la seva dreta una torre quadrangular (antiga torre de l’homenatge). Té una capacitat per a 12 persones amb 6 habitacions, àmplies zones comuns i un pati interior amb cuina i barbacoa.

Casa Duran i Sanpere

És un bon exemple de llar burgesa catalana de finals del segle XIX. Creuar el llindar, passejar per les sales, observar la distribució i gaudir dels objectes que la vesteixen dóna molta informació sobre l’època, especialment sobre la decoració d’interiors i la producció d’objectes de consum, però a més permet entendre aspectes de la vida quotidiana dels seus habitants. La casa és un document que trasllada al visitant a la Catalunya de fa més d’un segle i ofereix la possibilitat d’imaginar com es relacionaven els membres de la família entre ells i amb d’altres persones, així com intuir els valors i les maneres que regien les seves accions diàries.


Visita guiada a Cervera – CAT

CerveraEs tracta d’un itinerari que recorrerà el nucli antic de la ciutat, passant pel Carreró de les Bruixes, format quan les balconades de les cases que es comunicaven amb els horts van anar tancant l’espai creant aquesta màgia que el caracteritza. Pujant al Campanar de Santa Maria, del quan destaquen els finestrals de l’església treballats per Colí de Maraya, l’escultura de la Verge i el Nen que hi ha al costat de la portalada romànica de la sagristia i les sis campanes que conté, que encara es fan voltar a mà.

Visualització al CAT de l’audiovisual “El naixement de la Generalitat de Catalunya”.


La Cerverina d’Art

La galeria està ubicada on hi havia l’antiga barberia i encara conserva la porta modernista, els terres de rajola hidràulica i les motllures de guix als sostres. S’ha adaptat la rerebotiga com a segona sala, han reconstruït un terra de rajoles hidràuliques semblant a la primera sala i també es pot visitar i utilitzar el safareig de la casa per a fer instal·lacions.


Castell de Concabella

Castell de ConcabellaEls documents més antics trobats del Castell es corresponen a l’any 1040 i apareix vinculat al comtat d’Urgell. Es va originar en el temps de la Reconquesta, i al segle XVI, el van convertir en una gran casal senyorial, aixecat segons els gustos del Renaixement. És a partir del segle XIX, quan cau l’antic règim senyorial i és comprat pels veïns de Concabella, que viurà les transformacions més importants, amb efectes devastadors per a la seva estructura.

A la planta superior del castell s’hi ha ubicat el Centre d’interpretació dels castells del Sió, un museu realitzat amb les més modernes tecnologies visuals, auditives i didàctiques.


Castell de Florejacs

Castell de FlorejacsVa formar part de la línia fronterera entre el món àrab i el món cristià en l’època de la Reconquesta i la repoblació de les terres de la zona.

Durant la reconquesta de Catalunya de mans dels sarraïns, el gran cabdill de la zona, Arneu Mir de Tost, senyor d’Àger, va construir o consolidar, amb tota probabilitat, el castell medieval de Florejacs, a la fi de les seves campanyes, cap a l’any 1063.


Pastisseria Agustí

És una pastisseria – xocolateria que porta més de 40 anys endolçant als clients i oferint els millors productes pastissers de tota la zona, així com els més originals, com les exclusives galetes elaborades en forma de campana, i que representen un símbol de Cervera.

 • Condicions Generals
 • Preus per persona
 • En el cas que hi hagi allotjament: Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader