Ponent Medieval: Ruta dels castells de Lleida

Des de: 135,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana de visites i allotjament a castells a les comarques de Lleida.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble.
 • Visita guiada al Castell de la Floresta.
 • Visita guiada al nucli antic i castell de la vila de Verdú.
 • Visita guiada al Castell de les Pallargues.
 • Visita al Castell de Montclar d’Urgell.
 • Visita combinada a la Seu Vella i al Castell del Rei (Suda) de Lleida.
 • Dinar a un restaurant.
 • Sopar al restaurant La Placeta d’Arbeca.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos. També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis.

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

Castell de la Floresta

Castell_550x400_webHabitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.

 

 

 


Castell de la Suda de Lleida

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren, entre ells el Castell del Rei o Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. Visita guiada inclosa al paquet. Adreça: Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 230 653.

 


Nucli antic i castell de la vila de Verdú

c_verdu1_webUna vila carregada d’història, de cases senyorials amb personatges il•lustres, és la vila dels sillons, de la verema i el vi. El recorregut de la visita permet conèixer el nucli antic; el Castell, l’Església de Santa Maria i la Casa-Santuari de Sant Pere Clavers. Visita guiada inclosa al paquet. Adreça: Pl) bisbe comelles, 13. 25340 Verdú (Lleida). Tel: 973 34 72 16 – 973 34 70 07. Email: turisme@verdu.cat.

 


 Castell de Verdú

És un dels edificis més emblemàtics de la vila i va ser al seu voltant on es van començar a aixecar els carrers i places que ara formen el poble de Verdú. L’any 1055 aquests territoris van ser conquerits per Ramon Berenguer I, i el 1072 van passar a la família d’Arnau Company. Durant dos-cents anys van estar en mans dels Arnau.Fins que l’any 1184 Berenguera de Cervera va concedir als habitants de Verdú el privilegi de construir el poble al voltant del castell, que fins llavors havia estat situat al voltant del riu Cercavins, afluent del riu Ondara. L’any 1227 el castell va passar a mans de Poblet. Després que Guillem III de Cervera l’empenyorés a Poblet per una croada a Terra Santa i el perdés. La Baronia de Poblet en va ser la propietària fins a l’any 1835 amb la desamortització de Mendizábal. Va convertir l’antiga fortalesa en residència palau construint-hi la part més monumental que encara el forma actualment. – Una bodega de grans proporcions, Sala Inferior – La Sala Intermitja, destinada a magatzem i on hi havia els estables. – La Sala Notable, coneguda amb el nom de la sala de l’Abat Copons, feta al segle XIV. Amb la desmortització, el castell es divideix amb diferents parts. Visita guiada per les diferents estances del Castell inclosa al paquet. Adreça: Pl. bisbe comelles, 13. 25340 Verdú (Lleida). Tel: 973 34 72 16 – 973 34 70 07. Email: turisme@verdu.cat.


Castell de Pallargues

Castell documentat al s.XI com a part d’una xarxa defensiva fronterera que esdevingué castell Palau a mans de Comptes, Barons, marquesos i prínceps. Visita guiada de 1 hora per les diferents estances del Castell inclosa al paquet. Adreça: c) Prat de la Riba, 5 – 25212 Les Pallargues. Tel: 973 520 041.


Castell de Montclar

El Castell de Montclar ha estat declarat Monument Històric i Artístic de caràcter nacional. La família De Miguel, actuals propietaris, ofereixen la seva fortalesa als visitants ansiosos de viatjar en el temps. Es tracta d’un viatge fins a l’època de la reconquesta. La repoblació cristiana del territori està en joc i el Castell de Montclar defensa la frontera entre la “Catalunya Vella” i la “Nova”…La història ha quedat per sempre més, escrita entre les pedres del castell.

 • Condicions Generals
 • Preus per persona
 • En el cas que hi hagi allotjament: Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.
preloader