Les estrelles del Montsec

Esgotat

2 DIES / 1 NIT

Gaudeix del millor cel de Catalunya al Centre d’Observació de l’Univers, declarat destinació Starlight per la UNESCO. Tasta un menú amb molta astronomia i descobreix Os de Balaguer, el poble optimista de Catalunya.

Inclou:

  • Viatge en autocar dotat amb les mesures de seguretat i confort
  • Visita al Centre d’Observació de l’Univers (Àger). Projecció a l’Ull del Montsec, un planetari amb tecnologia 3D i cúpula desplaçable. Visita guiada i sessió d’observació al Parc dels Telescopis.
  • Passeig senderisme Vall del Silenci o similar.
  • Visita anecdòtica per Os de Balaguer; Castell Os Malignum Castrum i Museu de Campanes de Catalunya on, si aproven un petit examen musical, podran aconseguir el carnet de Tocacampanes de Catalunya.
  • Sopar astronòmic amb un menú dissenyat pel Director Científic del Centre d’Observació de l’Univers del Montsec.
  • Allotjament en habitació doble i esmorzar al Montsec

Aquests itineraris són orientatius. Es poden adaptar a les vostres necessitats.

Mínim 25 persones.

Per a més informació pots enviar-nos un email aquí

 

Categories: ,

Descripció

Centre d’Observació de l’Univers

COUEl centre d’Observació de l’Univers és una instal·lació multimèdia excepcional a Europa. Consisteix en un cúpula desplegable on es poden projectar documentals o pel·lícules en format “cúpula completa”, observar el cel a través de les imatges que obté un telescopi de 30 cm de diàmetre instal·lat a la mateixa sala. A més podreu visitar el parc dels telescopis per fer observacions directes i gaudir de l’exposició permanent.


Os de Balaguer

CASTILLO OS DE BALAGUER1A la part alta d’un turó que domina la població d’Os de Balaguer s’alça el castell fortificat “Os Malignum Castrum”. Formava part d’una línia defensiva conformada per nombrosos castells entre els quals hi havia: Àger, Albesa, Almenar, Alguerri, Alguaire, Castelló de Farfanya, Corbins, Llorenç, Santa Linya i el mateix Os de Balaguer.

A la Sala Gòtica del Castell es troba el Museu de Campanes de Catalunya. És un museu on s’expliquen les característiques i els tons musicals de les campanes, com s’aprenia l’ofici i què representava per a la vida d’una població. Museu únic on el mateix visitant pot experimentar el toc de campanes.

També us recomanem…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>