Les Capitals del Camí de Sant Jaume

Des de: 110,00 /persona IVA inclòs

Cap de setmana per conèixer els espais arquitectònics i culturals de Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Cervera, les capitals del camí de St. Jaume.

El paquet inclou

 • 1 nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar.
 • Visita guiada a la Seu Vella, al Castell del Rei i als baluards de Lleida.
 • Visita guiada al Museu de Lleida
 • Visita guiada a l’Església de Sant Llorenç de Lleida
 • Visita a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa.
 • Visita guiada a l’antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola de Tàrrega.
 • Visita guiada a Cervera: Mirador , Universitat, Carrer Major, Carreró de les Bruixes, Plaça Major i Paeria exterior i església de Santa Maria.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Informació turística de la zona.
Clica aquí per veure detalls d'allotjament, activitats i condicions
Si compres aquesta experiència, rebràs un cupó per poder gaudir-la quan tu vulguis durant sis mesos.
També et podem enviar un xec regal a nom de la persona que ens indiquis. En els següents passos pots inserir el nom

Per habitacions triples i quàdruples demaneu informació.

 • Aquí pots escollir l'allotjament i comprar online

 

Hotel Jardí

Situat al mig de Mollerussa davant de l’estació de trens, de fàcil accés i perfectament comunicat amb les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.


 

La Seu Vella i el Castell del Rei

image_large (3)_webEn un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present. Visita guiada de 1 hora 45 min. inclosa al paquet. Adreça: Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià). Tel: 973 230 653.

 


Eix comercial de Lleida

Extraordinària extensió en llargada de l’eix comercial de la capital del Segrià.


Espai Cultural Canals d’Urgell

És un Centre d’Interpretació del Territori inaugurat el 8 de març de 2003. No és un museu tradicional perquè no disposem de cap tipus de col•lecció. El centre explica, a partir d’un fet transcendental com és la construcció del Canal d’Urgell, la transformació de tot el que ens envolta, territori, paisatge, economia, societat, etc. El recorregut per l’espai ens ajuda a entendre l’abans, el durant i el després del territori amb el Canal d’Urgell. Entrada inclosa al paquet.


Antiga fàbrica J Trepat de maquinària agrícola

Cal Trepat_webÉs una fàbrica conservada intacta datada de l’any 1931 i capdavantera en la producció de maquinària de la primera mecanització del camp català i espanyol. Fou nomenada fàbrica productora nacional l’any 1931. Actualment s’obre al públic com a museu, sempre en visita guiada, reforçada per diversos audiovisuals que contextualitzen la marca Trepat a nivell nacional. Aquest exemple de patrimoni industrial obert al públic és un exponent únic a Europa al ser una fàbrica de maquinària agrícola que conserva en el seu interior intacte tota la maquinària industrial, eines, arxiu de l’empresa i el testimoni dels antics treballadors. Visita guiada de 1 hora 30’ inclosa al paquet. Adreça: Avinguda Josep Trepat Galceran s/n – 25300 Tàrrega (Lleida). Tel: 973 311 616 – email: informacio@museutrepat.cat


Visita guiada a Cervera

uni cervera_webEl Mirador de la Pèrgola és el punt d´inici de la visita, ens ofereix una vista panoràmica de Cervera i de la seva muralla. Tor seguit es visita la Universitat de Cervera , una de les obres d´arquitectura civil catalana més grans de tot el segle XVIII. La seva capella o paranimf separa els dos dels tres patis que distribueixen tot l´edifici. La visita continua per el carrer Major, on es poden trobar edificis singulars que, sens dubte han tingut un passat esplendorós, cases senyorials com Cal Sabater o del marqués de Campmany. Es passarà pel Carrer de les Bruixes i seguidament s´arribarà la Paeria o Ajuntament de la Plaça Major. Es visitarà també l’exterior de l’església de Santa Maria. Adreça: Av. Francesc Macià, 78 – 25200 Cervera (davant comissaria mossos esquadra). Tel: 973 534 442.


Museu de Lleida

El Consorci neix a partir de l’adscripció de les dues grans col·leccions centenàries conservades a la ciutat de Lleida: l’arqueològica, procedent de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i hereva del fons que havia nodrit l’antic Museu d’Antiguitats, creat el 1868, i l’artística, que havia conformat l’antic Museu Diocesà de Lleida, fundat el 1893. Per tant, el museu és el resultat de la voluntat de reunir en un mateix contenidor arquitectònic les grans col·leccions patrimonials del territori.


l’Església de Sant Llorenç

L’Església de Sant Llorenç és un dels monuments emblemàtics de la ciutat de Lleida. Construïda a inicis del segle XIII, va ser àmpliament reformada als segles XIV i XV. Al seu interior conserva un valuós tresor artístic integrat per diferents retaules de pedra de l’Escola de Lleida d’escultura del segle XIV, executats per artistes de primer nivell com Jaume Cascalls o Bartomeu de Robió. A banda, a l’interior del temple es conserven diferents obres que formen part del fons del Museu de Lleida, com la Mare de Déu de Saidí, la Mare de Déu dels Fillols procedent de la Seu Vella, o el Sant Blai d’Algaió, obra del pintor Jaume Ferrer, entre altres.

 

 

 • Condicions Generals
 • Rebran el xec regal durant els pròxims 2/3 dies després de la seva compra.
 • En el cas que hi hagi allotjament: Preus per persona en habitació doble o a casa completa segons indicacions
 • Preus en temporada mitjana. Consulti altres temporades.
 • IVA inclòs.