La millor ruta de castells de Lleida

Castells Lleida

Volem dedicar aquest mes de maig a la cultura arquitectònica i la història de les Terres de Lleida preparant-te una selecció de les millors experiències en castells. Viatjarem per les fortificacions més formidables del nostre territori com el de Montsonís, La Floresta, etc. T’ho expliquem tot en aquest article!

1. Ponent Medieval: Ruta dels castells de Lleida

Descobreix en un cap de setmana els millors castells de les Terres de Lleida amb visites guiades, i allotjant-te en un castell medieval a La Floresta.

Aquesta experiència inclou les visites guiades als següents castells:

Castell de Montsonís:

Una magnífica fortalesa que conserva tot l’esplendor i l’elegància dels temps passats, integrada a la part alta del petit poble de Montsonís, i envoltada de terres fèrtils i meravelloses vistes.

També pots gaudir d’aquest indret en les experiències: Experiència Astronòmica del Montsec, Pobles amb encant de Lleida.

Conjunt Monumental de la Seu Vella i Castell del Rei:

Aquest conjunt monumental està configurat per diversos edificis com la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present de la ciutat.

També pots gaudir d’aquest indret en les experiències: “Lleida, capital de Ponent” i “Tren dels Llacs + Lleida“.

Castell de La Floresta:

A la comarca de les Garrigues, entre camps d’oliveres i vinyes, s’amaga el Castell de la Floresta, monument declarat bé cultural d’interès nacional. Fes una visita guiada i queda’t a dormir al castell!

També pots gaudir d’aquest indret en l’experiència: Íber català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte