L’estiu ja és aquí, i amb ell se’ns obren les ganes de viatjar i viure aventures úniques. Per això, us donem 8 propostes per fer activitats d’aventura a les Terres de Lleida i els paquets que podeu trobar a la nostra pàgina web per gaudir de l’estiu:

 

  • Kayak al congost de Montrebei

El congost de Mont-Rebei que forma el riu Noguera Ribagorçana en travessar  la serra del Montsec, separa el Montsec d’Ares del Montsec de l’Estall i constitueix l’únic gran congost de Catalunya que es manté més o menys verge sense que el travessi cap carretera, ferrocarril o línia elèctrica.

L’excursió en kayak es fa sense guia i sense limitació de temps. Vosaltres podreu decidir el ritme que voleu portar, amb la possibilitat de fer parades per fer un mos o gaudir d’un bany (ideal per les altes temperatures que s’assoleixen al Congost).

Paquet turístic recomanat:  Aventura al Montsec

Altres articles sobre el Congost de Montrebei:  Rutes de cap de setmana pel Congost de Montrebei

 

  • Barranquisme al pantà de Rialb

Si t’agraden les aventures aquàtiques et recomanem fer barranquisme per les aigües cristal·lines del riu Rialb, a la comarca de la Noguera. Durant l’activitat, us trobareu amb salts des de roques (optatius), coves i el Forat del Buli, que dóna nom al barranc. És un dels més espectaculars del territori. Nivell iniciació, per a totes les edats tot i que és imprescindible saber nedar

Paquet turístic recomanat: La natura és una aventura al Segre Rialb

 

  • Paddle surf a Gimenells

Si algú es pensa que no es poden fer activitats d’aventura a la Plana de Lleida, està ben equivocat. A Gimenells, al Segrià, hi podreu trobar 2 embassaments i uns terrenys annexes aptes per a la pràctica d’esports i activitats nàutiques, d’aventura i a la natura. Ofereixen una oportunitat única de gaudir d’esports com el Paddle Surf, l’Esquí Nàutic, el Wakeboard o divertir-te en grup amb els inflables amb un material modern i de qualitat i amb la garantia d’estar amb especialistes de cada disciplina per poder gaudir d’un dia inoblidable.

Paquet turístic recomanat: Golf, activitats nàutiques i gastronomia amb Estrella

 

  • Vol en avioneta per l’Estany d’Ivars

Deixant enrere les activitats aquàtiques, ens centrem en l’aire pur de les Terres de Lleida. Us proposem fer un bateig de vol amb instructor en ultralleuger per damunt del Pla d’Urgell. Tindreu unes magnífiques vistes de l’Estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana, i d’altres indrets del territori. Un vol que us donarà una visió general des de l’aire, per comprendre com l’aigua és la veritable protagonista, en la transformació de la comarca del Pla d’Urgell.

Paquet turístic recomanat: El somni de l’aigua, per terra i aire

 

  • Parapent des d’Àger

Una altra activitat d’altura, n’és fer parapent des d’Àger. El bateig de vol amb Parapent biplaça és una activitat pensada per a tothom! Simplement s’ha de complir un requisit: TENIR GANES DE VOLAR!

Després de fer unes passes per una lleugera pendent, sense tirar-te per enlloc, notaràs com el parapent, suaument, et fa deixar de tocar de peus a terra. Ja estàs volant! Ara, sentiràs l’aire a la cara i volaràs al costat de les aus rapinyaires més grans de Catalunya (Voltors, Trencalòs, Àguiles, etc…).

Paquet turístic recomanat: Aventura al Montsec

Altres articles sobre el Congost de Montrebei: Rutes de cap de setmana pel Congost de Montrebei

 

  • Golf a Bellpuig

Baixant del cel a la terra, us recomanem una tarda de lleure i esport al camp de Golf Pich & Putt Bellpuig.

Situat a la carretera d’Ivars, el P&P Urgell disposa de 18 forats per la pràctica del Pitch&Putt. Disposa d’un generós i ampli camp de pràctiques, un búnquer per practicar les sortides des de la sorra i un putting green.

Gaudireu de dues hores de classe amb professor en exclusiva per a vosaltres. S’inclou també l’entrada al camp de pràctiques i al de Golf a més de tot el material necessari per a fer l’esport.

Paquet turístic recomanat:  Esport i Cultura a l’Urgell

 

Segueix les passes dels germans Màrquez per la comarca de la Segarra. La ruta comença a Cervera, tot visitant l’espai expositiu de Marc Màrquez al Museu de Cervera. A partir d’allí es recorren 93Km exactes, el número del Marc, anant de castell a castell. En aquesta ruta es passa per Montfalcó Murallat, el castell de Vicfred, la vila de Torà, i es visiten els castells de Les Pallargues i Florejacs.

Aquest estiu, deixa que el vent acariciï la teva cara.

Paquet turístic recomanat:  Marc Màrquez i 93 Km entre castells

 

  • Hípica al Pla d’Urgell

Acabem les recomanacions amb una activitat d’hípica al Pla d’Urgell. Descobrireu el poble de Linyola passejant en un carro o damunt un cavall. De camí us trobareu la Font Vella, inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i construïda entre els segles XVIII o XIX, i el Pantà del Barranc, des d’on obtindreu unes precioses vistes de la natura que l’envolta i de la Noguera, el Montsec i la Plana.

Paquet turístic recomanat: Hípica i Vol al Pla d’Urgell