Bombons de xocolata, rams de flors, pètals sobre el llit, música d’Steve Wonder, espelmes aromàtiques que il·luminen una habitació fosca… Són uns clàssics d’una nit de Sant Valentí, però l’amor és constant i s’ha de cuidar cada dia. Així, us donem unes idees per gaudir del vostre amor viatjant amb les escapades més romàntiques de Catalunya:

Experiència Astronòmica al Montsec

Viviu un cap de setmana sota el meravellòs cel estrellat del Montsec. Un cel fosc i amb bones condicions  climàtiques envoltat d’indrets com Os de Balaguer, el poble campaner  de Catalunya, on podreu visitar la Cova dels Vilars amb 28 rastres de l’edat de Bronze i el Castell Os Malignum Castrum.

 

Relaxa’t a l’Urgell, Balneari Oca Rocallaura

Gaudiu del silenci i la tranquil·litat a l’Hotel Balneari Oca Rocallaura. Relaxeu-vos al seu spa i camineu pels bosquets que l’envolten. Visitareu Verdú, una vila medieval dedicada a la ceràmica negra; i el Monestir de Vallbona de les Monges, l’únic de la Ruta del Cister amb una comunitat femenina.

 

Fruiturisme Aitona

Passegeu pels camps rosats d’Aitona i descobriu el procès d’obtenció dels prèssecs i les nectarines. Teniu en compte que el mar rosa d’Aitona es forma durant la floració dels arbres fruiters que sol ser aproximadament al mes de març.

 

Tres Monestirs Reials de la Ruta del Cister

Seguiu els passos de l’ordre del Cister pels 3 monestirs catalans: el Monestir de Santes Creus, el Monestir de Poblet, i el Monestir de Vallbona de les Monges. 3 indrets ben diferent amb un caràcter únic!

 

Castelltallat Astronòmic

El juliol de l’any 1998 els boscos de la Serra de Castelltallat van cremar en un gran incendi on es van cremar 27.000 hectàrees en tres dies.  20 anys després, s’ha regenerat en un immens pulmó verd de gran bellesa. Un indret especial per gaudir de les estrelles.

 

Sant Pere de Rodes

Al capdamunt de la serra de Verdera s’aixeca un dels conjunts monumentals més interessants per conèixer el món medieval, el monestir de Sant Pere de Rodes. Combineu aquesta visita amb una tarda d’aigua termal per gaudir, jugar i relaxar-se entre rius contracorrent, bancs i llits d’hidromassatge, pou de bombolles, etc.