Vive la esencia del Pla d’Urgell

Des de: 140,00 /persona IVA inclòs

Descubre los recursos hidrográficos del Pla d’Urgell, y pasea en carro o montado en un caballo.

El paquete incluye:

  • 1 noche de alojamiento en habitación doble con desayuno en el Hotel Jardi.
  • Visita guiada Lago de Ivars y Vila-sana.
  • Visita al pueblo de Linyola en carro o a caballo
  • Cena en un restaurante de Mollerussa
  • Seguro básico de asistencia en viaje.
Clica aquí para ver detalles de alojamiento y actividades.
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante todo el año. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

Debido al estado COVID19 algunos alojamientos tienen una estancia mínima de dos noches durante los fines de semana del Julio y Agosto.
En caso de querer un día en concreto o para habitaciones triples/cuádruples Contacte Aquí. Durante la temporada otra (meses de julio y agosto, semana santa, puentes y festivos) algunos alojamiento tienen una estancia mínima de dos noche.
Clica aquí para ver las condiciones
Ayuda. ¿Cómo comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Descripción

Hotel Jardí

hotel Jardí

Aquest bonic hotel es troba al centre de Mollerussa, a 300 metres de l’ajuntament. Ofereix còmodes habitacions amb aire condicionat, un pati interior i connexió wi-fi.

Les habitacions compten amb una televisió de pantalla plana, calefacció central, minibar i lavabo amb banyera.


 

Visita guiada Estany d’Ivars i Vila-sana

Estany IvarsEs tracta de l’estany interior de Catalunya més gran quant a dimensions i acull una important diversitat biològica.

Actualment es tracta d’una llacuna d’aigua dolça, tot i que el seu origen és endorreic. L’aigua d’entrada, arran del projecte de recuperació que s’hi ha executat, prové del canal d’Urgell i correspon a la mateixa quantitat que s’utilitzava per al reg de les finques existents abans de la recuperació.

Al llarg de l’estany s’hi van recrear illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.

Visita guiada a Linyola en carro o a cavall

LinyolaDescobrireu el poble de Linyola passejant en un carro o damunt un cavall, segons l’opció que escolliu.

De camí us trobareu la Font Vella, inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i construïda entre els segles XVIII o XIX, i el Pantà del Barranc, des d’on obtindreu unes precioses vistes de la natura que l’envolta i de la Noguera, el Montsec i la Plana