Fruiturismo

Desde: 135,00 /persona IVA incluido

El turismo de la fruta y el Camino Verde Natural

El paquete incluye

  • • 1 noche de alojamiento en Lo Trull de Soses (habitación doble con desayuno)
  • Fruiturismo Aitona
  • Comer en Can Joan o Casa Conrado
  • Excursión libre: Camino Verde Natural Aitona-Soses
  • Cena en Lo Trull de Soses
  • Seguro básico de asistencia en viaje.

 

Clica aquí para ver detalles de alojamiento y actividades.
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante todo el año. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

Debido al estado COVID19 algunos alojamientos tienen una estancia mínima de dos noches durante los fines de semana del Julio y Agosto.
En caso de querer un día en concreto o para habitaciones triples/cuádruples Contacte Aquí. Durante la temporada otra (meses de julio y agosto, semana santa, puentes y festivos) algunos alojamiento tienen una estancia mínima de dos noche.
Clica aquí para ver las condiciones
Ayuda. ¿Cómo comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Descripción

El Trull de Soses

Lo Trull de SosesLo Trull de Soses és un restaurant que ofereix habitacions per allotjar-se.

En la restauració de la casa, s’ha respectat gairebé tots els elements constructius originals, com ara parets de pedra i tova, bigues de pi, revoltons d’argamassa, fusteria exterior.

La major part del mobiliari existent és l’original de la casa i també hi ha alguna peça de casa Montull, tot restaurat amb molta cura.


 

 

Fruiturisme Aitona

FruiturismeFruiturisme és un projecte pioner endegat a Aitona que, mitjançant la difusió del món de la fruita dolça local, pretén impulsar la dinamització econòmica del Baix Segre. Amb la marca Aitona amb molt de gust, l’Ajuntament d’Aitona aposta de forma decidida per la transformació de la riquesa fructícola en segell d’identitat i reclam turístic. Fruiturisme vol oferir activitats que facin sentir el gust per la fruita i que, alhora, posin en valor el patrimoni, el paisatge i la cultura d’Aitona.

Amb Fruiturisme es vol donar a conèixer la cultura de la fruita, tant pròpia del nostre municipi, així com transmetre els valors de l’agricultura de regadiu. El turisme en serà el canal de difusió. L’objectiu del projecte és aprofitar l’excel·lent qualitat i sabor dels préssecs, de la nectarina, del paraguayo i de la platerina a fi de promocionar el camp aitonenc com a destí turístic.

Camí Verd Natural Aitona-Soses

Camí verd naturalL’Ajuntament d’Aitona i el de Soses, hem fet realitat el projecte de recuperació de l’antic camí del riu com a via per a un aprofitament lúdic i per poder gaudir de l’entorn.

Hem dissenyat una proposta de camí natural amb la finalitat que suposi una oferta integrada per a usos ecoturístics com són el senderisme i el cicloturisme. Volem convertir una zona de patrimoni històric i cultural en un punt atractiu de turisme verd.

Aquest camí constitueix un enclavat de gran transcendència ja que al llarg del seu trajecte, de més de 9 quilòmetres, es recorre el riu Segre al seu pas pels termes de Soses i d’Aitona. És una zona inclosa dins la Xarxa Natura 2000 per la seva riquesa en flora i fauna.