Aceite&Vino

Desde: 135,00 /persona IVA incluido

Fin de semana de experiencia gastronómica de vino y aceite. Descubre el sabor de Las Garrigues.

El paquete incluye

 • 1 noche de alojamiento en habitación doble con desayuno .
 • Guía Cal Pastor: paisajes, sonidos y sabores del aceite.
 • Visita al Museo del Aceite de Cataluña + cata de aceites guiado y maridaje con productos de proximidad en el Espacio Gastronómico del Centro de la Cultura del Aceite de Cataluña.
 • Cal Pastor-cena con bebidas incluidas.
 • Visita con cata a la bodega Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes.
 • Seguro básico de asistencia en viaje.
 • Información turística.
Clica aquí para ver detalles de alojamiento, actividades y condiciones
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante seis meses. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

En caso de querer un día en concreto o para habitaciones triples/cuádruples Contacte Aquí.
Ayuda. ¿Cómo comprar un paquet de Tu i Lleida?.

Cal Pastor

Cal PastorAntiga casa del pastor dels ramats de cal Cabré, ha estat reformada respectant els elements de la construcció original i cuidant la confortabilitat en totes les seves estances.

Habitacions amb bany, cuina tradicional elaborada, sala d’estar amb llar de foc, sala de jocs, biblioteca, internet, jardí amb piscina climatitzada i d’altres serveis.


Cal Pastor – Paisatges, sons i sabors de l’oli

Els conreus de l’olivera, les construccions agrícoles de pedra, la collita de l’oliva, els trulls d’oli, taller de fer sabó, els sabors de l’oli. Visita guiada de 3 hores per la finca inclosa al paquet. Adreça: c/. de les Roques, 7 – 25471 La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues – Lleida) – http://www.calpastor.cat/ -Tel: 973 175 124 – 659 659 578 – 606 590 506.


Visita al Museu de l’Oli de Catalunya + tast d’olis guiat i maridatge amb productes de proximitat a l’Espai Gastronòmic del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya.

El Museu de l’Oli de Catalunya, ubicat al cor de la seu de la Cooperativa de La Granadella conté les instal·lacions i la maquinària originals del molí fundat el 1920, que va quedar en desús des de la dècada de 1986. L’adequació museogràfica d’aquest conjunt patrimonial, afegeix una funció cultural, i vincula l’activitat productiva i comercial de la Cooperativa amb els projectes de desenvolupament territorial relacionats amb l’oleoturisme.


Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéA l’any 2006 van crear un petit celler on elaboren vins que inspiren sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra.

La Vinya dels Artistes:

El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

 

 • Condiciones Generales
 • Recibirán el cheque regalo durante los próximos 2/3 días después de su compra.
 • Recomienda la compra de un seguro de anulación, por causa justificada (+ 7 €) o libre desistimiento (+ 22 €), en el momento de la reserva del paquete turístico.
 • El consumidor tiene la facultad de desistir del viaje contratado antes de la salida. Sin embargo, si esta desestimación se produce dentro de:
  • Más de 15 días antes de la salida: 50% del precio del viaje.
  • Entre 15 y 10 días: 25% del precio del viaje.
  • Menos de 10 días: No reembolsable.
 • IVA incluído