Aceite&Vino, el sabor de Les Garrigues

Desde: 150,00 /persona IVA incluido

Durante el proceso, podrás indicar el nombre
de una persona para regalarle un cheque regalo.

Cata de aceite y vino en Les Garrigues. Descubre en un fin de semana una gastronomía única. Aprenderás cómo se produce el aceite y el vino tan preciado del territorio y visitarás una bodega con mucho arte.

El paquete incluye

  • 1 noche de alojamiento en habitación doble con desayuno.
  • Visita guiada con cata de 9 aceites en la finca Les Cometes (Cervià de les Garrigues)
  • Visita con cata a la bodega Mas Blanch i Jové y la «Viña de los Artistas».
  • Cena en el Restaurante Fogons de la Carme
  • Seguro básico de asistencia en viaje. Previa solicitud.

– Si decides comprar, tendrás un plazo de 6 meses para disfrutar de la experiencia.
– Para más información, consulta las condiciones detalladas.
– Durante el proceso, podrás indicar el nombre de una persona para regalarle un cheque regalo.

Alojamiento

Vilosell Wine Hotel

Situado en el municipio de El Vilosell, este hotel dispone de un entorno privilegiado donde podrá disfrutar de la tranquilidad que se respira en el alejarse del ajetreo de la ciudad. Cuenta con 30 hectáreas de viñedos que rodean sus completas instalaciones para las que podrá pasear y probar los vinos de la zona.

Actividades

Les Cometes

La filosofia de Les Cometes es basa en l’obtenció d’un producte de la més alta qualitat amb un respecte total pel medi ambient. Han optat per l’agricultura biodinàmica, ja que és la que utilitza menys productes químics i on la intervenció humana és la més respectuosa amb el medi ambient. La que segueix més els ritmes i cicles de la naturalesa.

Celler Mas Blanch i Jové

Celler Mas Blanch i JovéL’any 2006 es va crear un petit celler on elaborar vins que inspirin, sota la D.O. Costers del Segre. No obstant, el projecte va néixer molt abans, ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra. La Vinya dels Artistes: El nostre amic Guinovart va imaginar una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Va ser l’ideòleg de la Vinya dels Artistes, una iniciativa única i pionera que integra plenament al vi en l’univers artístic: una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de la vinya, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps. I així ho hem fet. Des de la seva inauguració, a l’any 2009, molts creadors han passat per la vinya dels artistes que ha estat el marc perfecte de recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, màgia, pallassos, òpera, música de tot tipus, dansa, titelles gegants, bombolles de sabó, teatre…

Informa’t Aquí

Infórmate Aquí