Pueblos con encanto de Lleida (Agramunt – Montsonís – Penelles)

Des de: 105,00 /persona IVA inclòs

Agotado

Fin de semana para visitar los pueblos con más encanto de las Tierras de Lleida; Agramunt, Montsonís y Penelles. 

El paquete incluye

  • Alojamiento en habitación doble y desayuno en el Santuario del Sant Crist de Balaguer.
  • Cena en un restaurante de cocina tradicional de Balaguer
  • Visita guiada a las pinturas murales de Penelles
  • Visita guiada al Castillo de Montsonís
  • Triple visita guiada al Espacio Guinovart, Refugio antiaéreo y el Museo del Turrón de Agramunt.

Descripción

Santuari de Balaguer

Hotel Santuari BalaguerL’Hotel Santuari està situat en un marc històric incomparable, envoltat de gran patrimoni cultural com ara el Castell Formós i el Parc Arqueològic del Pla d’Almatà. Des de l’hotel es divisen unes magnífiques vistes de la ciutat de Balaguer, el riu Segre i la comarca de la Noguera.
Inclou esmorzar bufet. Disposa de TV a les habitacions.
A 10 minuts a peu del centre de Balaguer.

 

 


Castell de Montsonís

Interior Castell de Montsonís

Una magnífica fortalesa que conserva tota l’esplendor i l’elegància dels temps passats. Està integrada a la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, i envoltada de terres fèrtils i amb meravelloses vistes. El castell va ser construït en l’any 1024 per ordre del Comte d’Urgell, Ermengol II.

Del majestuós edifici destaquen: la magnífica façana exterior, presidida per la torre d’homenatge, l’oratori privat, la cuina, els bancs festejadors, el forn de pa, la presó, el celler, l’habitació dels pelegrins, la sala d’armes, la sala dels escuts i la resta de sales on s’exposen tapissos i records d’altres èpoques.

Agramunt: Triple visita guiada a l’Espai Guinovart, Refugi antiaeri i al Museu del Torró

Agramunt visita guiadaVisita guiada al refugi antiaeri de l’Església de Santa Maria d’Agramunt, ubicat sota el temple romànic ha estat recuperat com a símbol de la Guerra Civil.

Visita guiada a l’Espai Guinovart on s’exposa l’obra del pintor i escultor contemporani Josep Guinovart.

Visita al Museu del Turró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt on s’explica la trajectòria de l’empresa Torrons Vicens a través dels orígens, la història, els ingredients i el procés d’elaboració del torró i la xocolata a la pedra amb tast final.


Ruta dels Murals i Art Rural de Penelles

Penelles grafitisPenelles és un bell poble de la Noguera envoltat per més de 100 pintures murals (grafitis). Van ser creades en el marc del Festival GarGar de Murals i Art Rural que es celebra a la primavera. Aquest festival és una iniciativa que pretén difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent.

Així doncs, s’han realitzat intervencions artístiques i culturals en espais públic per millorar el poble i apropar l’art a tothom. El poble va participar en els programes del Foraster de TV3 i Volando Voy del canal “Cuatro”

 

 

Título