CONTACTO: 973 438 232: de MI. a VI.: 9:00 - 17:00 h. / SÁ. Y DO.: 10:00 - 14:00 h. | info@lleidaitu.com|in

Ponent Medieval: Ruta de los castillos de Lleida

Desde: 142,00 /persona IVA incluido

 

Fin de semana de visitas y alojamiento en castillos en las comarcas de Lleida.

 

El paquete incluye

  • 1 noche de alojamiento en habitación doble en el Castillo de la Floresta
  • Visita guiada a la Seu Vella y Castillo del Rey de Lleida
  • Visita guiada al Castillo de la Floresta
  • Visita guiada al Castillo de Montsonís
  • Comida en el Restaurante La Masia de Lleida
  • Cena en el restaurante La Placeta d’Arbeca.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras hasta el 18 de diciembre de 2022. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

Clica aquí para ver las condiciones

Descripción

Castell de la Floresta

Castell_550x400_webHabitatge d’ús turístic que es troba dins del mateix castell. Té una capacitat per divuit persones i disposa d’equipament complet. Observacions: no s’admeten animals de companyia.

 

 

 


Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida

image_large (3)_web

En un lloc realment privilegiat i al bell mig de la ciutat de Lleida, s’alça el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella. Diferents edificis el configuren: la Seu Vella o catedral antiga, el Castell del Rei/Suda, la fortificació militar que envolta tot el turó i diverses restes arqueològiques que ens ajuden a entendre el present.

El joc de volums i perfils que generen són un compendi de la història de Lleida i del turó en particular. La posició estratègica d’aquest tossal, enlairat en un paisatge de plana, ben comunicat en totes direccions i amb la proximitat del riu Segre, permeté des de l’antiguitat una ocupació ininterrompuda. La molt probable Iltirta ibèrica, la Ilerda romana i la Larida musulmana romanen sota el seu subsòl, així com l’excel·lent barri gòtic que s’hi anà gestant de forma majestuosa a l’època medieval. La Seu Vella i el Castell del Rei en són els testimonis més destacats.


Castell de La Floresta

Antic castell fortificat que conjuga elements romànics, gòtics i renaixentistes, on destaca una estança amb el sostre de fusta i plafons de guix policromats. Data del segle XIV, però amb vestigis d’època romana. Forma un sòlid conjunt d’edificis, i en un extrem s’hi adossa l’església, de construcció posterior. Entre els elements identificatius hi destaquen: una notable torre quadrada emmerletada, de transició del romànic al gòtic, alguns finestrals amb columna coronella, i el magnífic sostre teginat policromat.

 


Castell de Montsonís

Una magnífica fortalesa que conserva tota l’esplendor i l’elegància dels temps passats, integrada a la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, i envoltada de terres fèrtils i amb meravelloses vistes.

El Castell de Montsonís va ser construït en l’any 1024 per ordre del Comte d’Urgell, Ermengol II. Va estar al llarg dels segles en mans de diversos llinatges, per arribar a Carles de Montoliu, Baró de l’Albi, trentè Senyor de Montsonís i actual propietari del castell.
Del majestuós edifici destaquen: la magnífica façana exterior, presidida per la torre d’homenatge, l’oratori privat, la cuina, els bancs festejadors, el forn de pa, la presó, el celler, l’habitació reservada als pelegrins, la sala d’armes, la sala dels escuts i la resta de sales on s’exposen tapissos i records d’altres èpoques.

Título