Les Garrigues, tierra de castillos, aceite y vino

Desde: 120,00 /persona IVA incluido

2 castillos, 1 bodegas, 1 molino de aceite y 1 fortaleza ibérica, para vivir Les Garrigues a fondo.

El paquete incluye:

 • 1 noche de alojamiento en el Castillo de la Floresta
 • Comida en el restaurante La Placeta
 • Visita guiada a la Bodega Vinya els Vilars
 • Visita guiada Fortalesa Ibérica Vilars d’Arbeca
 • Castillo de Arbeca
 • Molino de aceite del Argilés
 • Visita guiada Castillo de la Floresta
 • Seguro básico de asistencia en viaje.
Clica aquí para ver detalles de alojamiento, actividades y condiciones
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante seis meses. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

Debido al estado COVID19 algunos alojamientos tienen una estancia mínima de dos noches durante los fines de semana del Julio y Agosto.
En caso de querer un día en concreto o para habitaciones triples/cuádruples Contacte Aquí.
Ayuda. ¿Cómo comprar un paquet de Tu i Lleida?.
 

Castell de la Floresta

Castell de la FlorestaHabitatge de cinc plantes i celler amb capacitat per unes vint persones.

Disposa de sis habitacions, quatre banys, dos cuines i dos espais comuns en plantes diferents amb televisió i llar de foc cadascun.

La llarga etapa de més de quatre segles durant la qual acolliren una societat i unes formacions estatals musulmanes, constitueixen la veritable prehistòria de la Floresta.

Aquesta àrea era caracteritzada als fronts àrabs com un territori fronterer, especialment exposat als atacs de l’enemic feudal, i necessitat de protecció per part del poder públic andalusí que, hauria acordat mesures fiscals per promoure la construcció de petites torres.


Vinya els Vilars d’Arbeca

Vinya els Vilars d'ArbecaVisita al celler, amb degustació de 2 vins i 1 ampolla de Vilars-Roure de regal.

En aquest entorn, es planten 9 hectàrees de vinya, de les varietats de Syrah i Merlot importades del sud-est de França. La producció de vi de Vinya els Vilars, emparada sota la Denominació d’Origen Costers del Segre, subzona Garrigues, està profundament marcada per les característiques geològiques i climàtiques de la zona, amb un sòl calcari i un clima mediterrani, d’hiverns freds, estius calorosos i una mitjana de precipitacions baixa.

Des dels seus inicis fins a l’actualitat, la filosofia de Vinya els Vilars, que compta amb una producció al voltant de les 20.000 ampolles anuals, és produir vins negres de qualitat, per això en totes fases del procés productiu es posa especial cura i afecte. Es realitza la verema a mà, per oferir al consumidor un producte únic i amb gran personalitat.


Fortalesa Ibèrica els Vilars

Fortalesa Ibèrica els VilarsLa fortalesa dels Vilars fou habitada ininterrompudament durant 400 anys. Els seus constructors eren gent que pertanyia al grup cultural dels camps d’urnes, anomenat així pel costum d’incinerar i enterrar en vasos ceràmics les cendres dels seus morts.

Dos-cents anys després, en contacte amb altres cultures mediterrànies, els habitants de la fortalesa els Vilars van viure el procés d’iberització, esdevenint el poble anomenat pels escriptors antics com els ilergetes.

L’urbanisme interior s’organitzava radialment al voltant d’una plaça presidida per una gran cisterna. Les cases es recolzaven a la muralla i obrien les seves portes a un carrer empedrat paral·lel a aquesta del qual surten vies radials vers la plaça i les portes d’accés al recinte. Durant els segles següents es va anul·lar la poterna de l’oest, s’obrí una porta protegida per torres al nord i s’implantà una nova xarxa viària. Les cases eren cada cop més complexes i espaioses.


Castell d’Arbeca

Castell d'ArbecaEl castell d’Arbeca corona el turó als vessants del qual creix el municipi. Des d’allà, s’albira un panorama sorprenent, amb tota la plana d’Urgell al peu i enfront, les muntanyes del Montsec.
El Castell – Palau, comptava amb una estructura de planta quadrada, envoltat d’un gran fossat, com a element de defensa i presidit per la torre de l’Homenatge, a la part de ponent, i franquejat per quatre torres més, la de les Dames, la dels Vents, la del Porgador i una quarta que en desconeixem el nom. Tenia dos galeries, construïdes entre la torres dels Vents i la de les Dames apegades al castell, una sobre l’altra. Dins el castell també s’hi trobava l’església de Sant Jaume, que dóna nom al patró de la vila i a la seva església actual, dedicada al mateix sant.


Molí d’Oli de l’Argilés

Molí Oli de l'ArgilésAquest molí, dedicat a l’extracció del suc de l’oliva, està documentat des de principis del segle XIX. El bon estat de conservació en què es troba, malgrat haver estat abandonat durant molts anys, permet al visitant fer-se una idea molt clara de com s’elaborava l’oli en aquell segle.

El molí, situat al bell mig del poble, a la plaça de l’Església, pertanyia a la casa pairal de Cal Gras. Encara ara s’hi pot observar un tros de premsa de biga, característica del segle XVIII, i dues cargoles de fusta de la mateixa època.

Es creu que podria haver estat un dels primers molins particulars de la vila, ja que a l’època de la casa dels senyors de Medinaceli no es va deixar construir molins d’oli a cap veí. Així el duc podia controlar la producció d’oli i evitava que ningú no deixés de pagar el delme que li corresponia.

 • Condiciones Generales
 • Recibirán el cheque regalo durante los próximos 2/3 días después de su compra.
 • Recomienda la compra de un seguro de anulación, por causa justificada (+ 7 €) o libre desistimiento (+ 22 €), en el momento de la reserva del paquete turístico.
 • El consumidor tiene la facultad de desistir del viaje contratado antes de la salida. Sin embargo, si esta desestimación se produce dentro de:
  • Más de 15 días antes de la salida: 50% del precio del viaje.
  • Entre 15 y 10 días: 25% del precio del viaje.
  • Menos de 10 días: No reembolsable.
 • IVA incluído

También te recomendamos…