Cervera cultura

Desde: 110,00 /persona IVA incluido

Disfruta del arte y la cultura en dos castillos emblemáticos y en la Capital de la Cultura Catalana 2019.

El paquete incluye

 • 1 noche de alojamento en La Casa de Baix (estudio para 2 personas).
 • Visita guiada Casa Duran i Sanpere.
 • Visita Guiada a la Universidad de Cervera y la Iglesia de Santa Maria
 • Visita Museo Marc Màrquez.
 • Desayuno en la Pastelería Agustí.
 • Comida en Restaurante No Badis de Cervera.
 • Seguro básico de asistencia en viaje.
Clica aquí para ver detalles de alojamiento, actividades y condiciones
Si compras esta experiencia, recibirás un cupón para poder disfrutarla cuando quieras durante seis meses. También te podemos enviar un cheque regalo a nombre de la persona que nos indiques. En los siguientes pasos puedes insertar el nombre

Debido al estado COVID19 algunos alojamientos tienen una estancia mínima de dos noches durante los fines de semana del Julio y Agosto.
En caso de querer un día en concreto o para habitaciones triples/cuádruples Contacte Aquí.
Ayuda. ¿Cómo comprar un paquet de Tu i Lleida?.

 

 

 

La Casa de Baix

La Casa de Baix

És una casa de pagès del 1700 aproximadament situada al nucli antic de Cervera.

Totalment restaurada intentant alterar el mínim la seva estructura original i conservar al màxim els elements constructius, utilitzant els criteris ecològics més adients.


Casa Duran i Sanpere

És un bon exemple de llar burgesa catalana de finals del segle XIX. Creuar el llindar, passejar per les sales, observar la distribució i gaudir dels objectes que la vesteixen dóna molta informació sobre l’època, especialment sobre la decoració d’interiors i la producció d’objectes de consum, però a més permet entendre aspectes de la vida quotidiana dels seus habitants. La casa és un document que trasllada al visitant a la Catalunya de fa més d’un segle i ofereix la possibilitat d’imaginar com es relacionaven els membres de la família entre ells i amb d’altres persones, així com intuir els valors i les maneres que regien les seves accions diàries.


Espai expositiu 93 Márquez

Actualitat___Museu_Comarcal_de_Cervera_webEstà situat al Museu Comarcal de Cervera, al carrer Major, 15, al nucli antic de la ciutat. Ocupa 120 m2, dividit en tres espais:

Espai box: simulació d’un box on s’exposa el treball d’equip, la preparació de la competició i de la moto, i el màxim moment de concentració previ al principi de la carrera.
Espai circuit: el recorregut del circuit de Montmeló serveix per anar seguint la trajectòria del jove pilot (inicis, debut a la velocitat, pilot de 125 cc campió del món i pilot de Moto2).
Veu pròpia: espai més personal on es mostra el Marc; la seva ciutat, Cervera; i la seva gent.

Museu Comarcal de Cervera. C/Major, 115 25200. Tel. 973 533 917. e-mail museu@museudecervera.cat


Visita guiada a Cervera – CAT

CerveraEs tracta d’un itinerari que recorrerà el nucli antic de la ciutat, passant pel Carreró de les Bruixes, format quan les balconades de les cases que es comunicaven amb els horts van anar tancant l’espai creant aquesta màgia que el caracteritza. Pujant al Campanar de Santa Maria, del quan destaquen els finestrals de l’església treballats per Colí de Maraya, l’escultura de la Verge i el Nen que hi ha al costat de la portalada romànica de la sagristia i les sis campanes que conté, que encara es fan voltar a mà.

Visualització al CAT de l’audiovisual “El naixement de la Generalitat de Catalunya”.

 


Pastisseria Agustí

És una pastisseria – xocolateria que porta més de 40 anys endolçant als clients i oferint els millors productes pastissers de tota la zona, així com els més originals, com les exclusives galetes elaborades en forma de campana, i que representen un símbol de Cervera.

 • Condiciones Generales
 • Recibirán el cheque regalo durante los próximos 2/3 días después de su compra.
 • Recomienda la compra de un seguro de anulación, por causa justificada (+ 7 €). Anulación cubierta en caso de enfermedad grave, incluida la Covid-19
 • El consumidor tiene la facultad de desistir del viaje contratado antes de la salida. Sin embargo, si esta desestimación se produce dentro de:
  • Más de 15 días antes de la salida: 50% del precio del viaje.
  • Entre 15 y 10 días: 25% del precio del viaje.
  • Menos de 10 días: No reembolsable.
 • IVA incluído