CONTACTO: 973 438 232: de MI. a VI.: 9:00 - 17:00 h. / SÁ. Y DO.: 10:00 - 14:00 h. | info@lleidaitu.com|in
Oficina de turismo especializada en turismo cultural y experiencial en Cataluña2022-06-13T07:07:32+00:00

Experiencias turísticas únicas por Cataluña

Experiencia Astronómica del Montsec

Desde: 125€ /persona en habitación doble IVA incluido

Más información

Aventura en el Montsec

Desde: 165€ /persona en habitación doble IVA incluido

Senderisme Congost de Montrebei

Más información

Íbero catalán. Los tesoros históricos de Les Garrigues

Desde: 95€ /persona en habitación doble IVA incluido

Más información

Relájate en el Urgell (Balneario de Rocallaura)

Desde: 125€ /persona en habitación doble IVA incluido

Más información

Ponent Medieval: Ruta de los castillos de Lleida

Desde: 142€ /persona en habitación doble IVA incluido

Más información

Tren dels Llacs (Lleida – La Pobla de Segur) y Lleida

Desde: 175€ /persona en habitación doble IVA incluido

Viatge Tren dels Llacs

Más información

Descubre lo  que poca gente conoce de Cataluña y disfruta de un fin de semana inolvidable.

Nosotros somos Tu i Lleida, una agencia de viajes especializada en turismo cultural y experiencial en Cataluña, y que apostamos firmemente por un turismo sostenible. Nuestro objetivo es atenderte de una forma diferente y especial, para que disfrutes más y mejor del destino.

Creemos en un modelo de turismo no agresivo y que satisfaga tus necesidades sin comprometer el medioambiente. Por este motivo, desde el Patronato de Turismo de la Diputación de Lleida juntamente con el Instituto de Turismo Responsable, nos han otorgado la Certificación Biosphere. Esta garantiza un equilibrio entre los aspectos medioambientales, los socioculturales y los económicos de nuestro territorio.

Disfruta de una escapada responsable con Tu i Lleida!

Tu i Lleida
5.0
Based on 26 reviews
powered by Google
Maribel ChucamaniMaribel Chucamani
10:19 17 May 22
Fantàstic! 100% recomanable.
Hem agafat el regal de La vida és bella on et donen la visita al Castell d'Os de Balaguer i el museu de les campanes i ha estat una gran sorpresa! Ens ha agradat molt , ho recomano!El tècnic Raül ens ha fet una explicació àmplia i molt distreta , li agrada la seva feina i es un gran professional ! Gràcies per el mati de diumenge tan enriquidor , tornarem.a aquesta terra tan maca♥️
Dolors RocaDolors Roca
18:05 20 Nov 21
Tot el paquet d'estada, sopar, observatori i visites va estar molt bé...una molt bona manera de passar el cap de setmana...
Miquel Guell OrdisMiquel Guell Ordis
17:46 07 Jul 21
Guia molt atent, la cova fantàstica i un privilegi la visita
David HurtadoDavid Hurtado
06:38 22 Sep 20
molt bona opció, vaig regalar el paquet que incloia l'observació al PAMontsec i la visita al castell d' Os de Balaguer. He de dir que va superar amb excreix l'expectativa. La sessió al Parc Astronòmic és molt addient, vaig trobar excellent la forma de presentació tot i la complexitat del tema, cal una mica de base per treure-li més suc... però espectacular. El sopar a Cal Marciarol del tot recomanable, un ambient fantàstic i el menú degustació també elaborat. A l'endemà, vam realitzar una visita a Os de Balaguer, el seu guia, un romanés afincat a catalunya, va fer una explicació del castell i entorn històric simplement espectacular... molt de coneixement de la materia a tots els nivell... hi havia passió en el que feia.... Ens va recomanar la visita al castell de Montsonis pel seu estat de consevació... i no va defraudar... molt bó... també vam trobar un guia que va estar a un altíssim nivell... En definitiva, uns paquets que valen sobradament el que pagues i donen a conèixer un territori que té molt per oferir.
Jordi FaraudoJordi Faraudo
12:43 12 Dec 19
Al pont del desembre vam fer el paquet Terra i Cel junt amb una excursió pel nostre compte al congost de MontRabei (2 adults + fills de 12 i 14 anys). Tracte excel.lent, tot molt ben organitzat i molt interessant, vam estar encantats amb les visites guiades amb en Radu que va fer unes visites molt interessants i agradables. Molt recomanable.
js_loader

Título