Ens sumem al Dia Mundial del Turisme!

Des de Tu i Lleida ens sumem al Dia Mundial del Turisme 2022. La pandèmia ha produït un punt d’inflexió i ara més que mai hem de repensar el turisme actual. Com agència de viatges especialitzada en turisme cultural i experiencial a Catalunya, constantment estem al corrent de les noves tendències per poder oferir escapades úniques per a tu i els teus. 

 

Per què es celebra el Dia Mundial del Turisme?

Abans de l’aturada total del món es va arribar gairebé als 1.400 milions de desplaçaments mundials. Actualment viatgem perquè tenim vacances, per desconnectar, per conèixer indrets, perquè hem estalviat, perquè tenim més accés a la informació…. sigui quina sigui la raó, el fet és que estem constantment en moviment. L’any 1979 es va fixar el 27 de setembre com a data en el calendari per a conscienciar a la comunitat internacional sobre el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme i com el sector pot contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. A més, coincideix amb l’aprovació dels estatuts de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i amb el final de la temporada a l’hemisferi nord i el començament a l’hemisferi sud. 

 

2022: #RethinkingTourism

Cada 27 de setembre es celebra aquest dia sota un lema diferent. Enguany és #RethinkingTourism. Un cop més hem vist com el turisme és un sector versàtil i té la capacitat de regenerar-se i superar límits en poc temps. El futur del turisme comença avui!

 

I tu, com ho pots celebrar?

T’animem a celebrar aquesta jornada gaudint d’una escapada amb els paquets de la nostra web i compartint totes les teves experiències i històries a través del hàstag #WorldTourismDay i etiquetant-nos als nostres perfils de FB i IG!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte