Els viatges d’en Tonet. Capítol 1 – On tot comença

 

 

Per fi teníem lliure un cap de setmana, i no sabíem que fer, encara no era temps de platja. Tampoc creieu que quan tot esta atapeït de gent ens agradi massa.

Estàvem dubtant d’on anar, quan vàrem anar a una Fira de Turisme a assabentar-nos de la varietat d’activitats que es poden fer a Catalunya. Xino xano, vam anar passejant fins que vam arribar al estand d’Ara Lleida on vam veure just uns fulletons amb una frase màgica: Experiència Astronòmica.

 

 

De seguida ens va flipar el nom i  preguntant, just hi havia una persona del territori, en Jaume, que ens va explicar fins els últims detalls del viatge: horaris, visites, relació amb la gent del territori i especialment l’únic Observatori d’Europa. Ens va explicar que té una cúpula desplaçable on hi veuríem una pel·lícula en 3D, i on podríem veure a ull viu el que abans s’havia vist en la part teòrica. Això va ser definitiu per prendre la decisió, que esperem que sigui força encertada.

La reserva va ser molt fàcil, a través d’una pàgina web (www.lleidaitu.com) i mira que a vegades em resulten complicades les pàgines web!  Em vaig endinsar en tota l’oferta, fàcilment vaig escollir l’allotjament, un magnífic Santuari reconvertit en Hostatgeria i amb unes vistes que es preveuen espectaculars. Ja tinc ganes de veure la Posta de Sol des d’allí!

 

 

No ho digueu a ningú, però es un regal a la meva parella. Als pocs moments de fer la reserva m’han enviat per correu electrònic un xec regal a color, que he pogut imprimir amb una cartolina molt xula. Ara només hem queda fer-li un sopar sorpresa aquesta nit i donar-li el xec. Per cert, sabeu què li puc fer de menjar? Bé, ja ho buscaré.

 

Pròximament us explicaré com ha anat la nostra experiència!

Segueix-nos en aquesta aventura. Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari de Contacte